Modernizovaný Hyundai Coupe - emoce a styl

Modernizovaný Hyundai Coupe - emoce a styl Atraktivní Coupe vstoupilo do roku 2005 s novými ambicemi. Ty se opírají o pečlivé zdokonalení všech jeho částí. Coupe proto nabízí nejen ještě výraznější styl, ale také potřebnou dávku sportovního naturelu. Hyundai opět dokázal, že dokonale rozumí vkusu a doslova choutkám svých zákazníků. Model s příznačným označením Coupe totiž za bezkonkurenční cenu nabízí nefalšovaný sportovní styl, strhující design karoserie a výkonné motory. Coupe nedávno prošlo pečlivým omlazením, jež mu dodalo ještě individuálnější výraz a přineslo zdokonalenou techniku. Karoserie Nově pojaté světlomety, jimž dominuje černá barva, jsou spolu s celistvějším předním nárazníkem nejzřetelnější a nutno říci, že i z aerodynamického pohledu velmi účinnou proměnou. Nové jsou rovněž tradiční výdechy na bocích za předními koly, červenobílé zadní skupinové svítilny či nová kola z lehkých slitin s průměrem 17 palců. Jelikož celkové tvary karoserie vynikají značnou podmanivostí a nadčasovostí, nebylo pro omlazení vnějšího zjevu třeba měnit nic dalšího. Interiér Obdobné lze říci také o sportovně pojatém interiéru modelu Coupe, který nepostrádá ani potřebnou dávku komfortu a prostoru. Spíše než modernizace by bylo vhodnější na úpravy interiéru použít slova zdokonalení či zhodnocení. Technici značky Hyundai se soustředili právě na hodnotněji působící materiály a dokonalé propracování i těch nejmenších detailů. Za všechny jmenujme například příjemnější potahové materiály sedadel, zvětšená vnější zpětná zrcátka, samostatné ovládání všech ventilačních otvorů nebo takový praktický detail, jakým jsou trojité trysky ostřikovačů čelního skla. Bezpečnost Značka Hyundai myslí i ve svém sportovním modelu na bezpečnost. Standardem je samozřejmě čtveřice airbagů či protiblokovací systém ABS, nicméně právě od roku 2005 jsou připraveny další prvky aktivní bezpečnosti. Jedná se o stabilizační systém ESP a brzdovou soustavu doplněnou brzdovým asistentem BAS. Výkon Hyundai Coupe je k dispozici s dvojicí benzínových motorů skvěle ladících s jeho sportovním charakterem. Vedle dvoulitrového čtyřválce s proměnným časováním CVVT a neuvěřitelnou chutí po otáčkách je v nabídce i silný šestiválec o obsahu 2,7 litru, jehož přednost tkví především v kultuře chodu a síle v nízkých a středních otáčkách. Hyundai Coupe v příjemně omlazené podobě je nyní ještě atraktivnější. Tím vychází vstříc jak specifické skupině individualistů, kteří požadují od svého automobilu mnohem více, než pouze přepravní schopnosti, tak i ženám, které mají rády rychlý a sportovní životní styl. Na Coupe je, stejně jako na ostatní modely značky Hyundai, poskytována záruka 3 roky bez omezení počtu ujetých kilometrů. Technické údaje
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy