Hyundai staví novou evropskou centrálu

Hyundai staví novou evropskou centrálu Oficiální položení základního kamene Investice ve výši 50 milionů eur Pouze 16 měsíců do přestěhování evropské centrály firmy Hyundai Motor (Rüsselsheim) – Dne 28.2. se na pozemcích v Offenbachu konalo oficiální položení základního kamene centrály firmy Hyundai Motor Europe GmbH. Základní kámen položil místopředseda a generální ředitel firmy Hyundai Motor Company, Dr. Dong Jin Kim, jménem předsedy firmy pana Mong-Koo Chunga a za účasti hessenského ministra hospodářství Dr. Aloise Rhiela, starosty města Offenbach pana Gerharda Grandkeho a korejského velvyslance Dr. Dong Jin Kima. Příští červen přesune Hyundai Motor Europe svou centrálu do nového centra v Offenbachu o rozloze 16.300 čtverečních metrů. Zde se bude nacházet marketingové a obchodní centrum firmy Hyundai v Evropě s týmem 200 zaměstnanců. V projevu k hostům Dr. Kim řekl: “Zvyšujeme růst naší značky rychleji než průměr evropského trhu. Abychom toho dosáhli, musíme přizpůsobit naše obchodní požadavky našim náročným cílům.” Dr. Kim dále upřesnil obchodní úmysly firmy Hyundai: “Potřebujeme specializovat výzkum a vývoj stejně jako design vzhledem k požadavkům a potřebám evropských trhů. Stejně tak musíme dále rozložit naše prodejní a marketingové aktivity a přizpůsobit je charakteru jednotlivých regionů. Naše produkty již jsou na světové špičce co se týče kvality a nyní potřebujeme ještě více posílit naší značku Hyundai. Vysoce kvalitní výrobky a silná značka zajistí dlouhodobý úspěch.” President firmy Hyundai Motor Europe GmbH, Kwang Heum Um, zdůraznil:“Hyundai je průkopníkem v Evropě: nová centrála firmy Hyundai je navržena tak, aby povznesla značku Hyundai nad její vnímání jako pouhého výrobce až k jejímu plnému potenciálu. Vytvoří ze značky Hyundai po celé Evropě důvěryhodné a atraktivní jméno.” “Dnes je pozoruhodný den pro celé Hessensko”, řekl ministr Rhiel. “Díky rozhodnutí firmy Hyundai dále investovat do evropských aktivit si Hessensko zlepšilo svou image oblasti s rozvinutým automobilovým průmyslem. Starosta Grandke k tomu dodal: ”Ve firmě Hyundai Motor Europe můžeme pro Offenbach získat význačný průmyslový podnik a tím jsme velmi potěšeni. Díky průmyslové výstavbě okolo Kaiserlei očekáváme důležité impulsy pro město Offenbach a jeho okolí.” Společnost Hyundai Motor Co., založená v roce 1967, se postupně rozrostla ve skupinu Hyundai Kia Automotive Group a více než dvě desítky dalších dceřiných a přidružených společností činných v automobilovém průmyslu. Společnost Hyundai Motor zaměstnává celosvětově přes 50 000 lidí a v roce 2004 vykázala tržby ve výši 27,473 trilionu korejských wonů. Vozidla Hyundai jsou v prodeji ve 190 zemích prostřednictvím 4 504 obchodních zastoupení a showroomů. Další informace o společnosti Hyundai Motor Co. a jejích produktech lze získat na Internetu na adrese http://www.hyundai-motor.com
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy