Hyundai Tucson opět na špici

Hyundai Tucson opět na špici Během února 2005 si v rámci nově prováděných registrací vozidel registrovalo svůj zakoupený vůz v kategoriích osobních i lehkých užitkových vozů celkem 329 zákazníků. Značka Hyundai se tím dostala na 8. místo v rámci konkurenčních 34 značek. Podíl na trhu tento počet vykazuje v těchto kategoriích 3,3%. Počet 272 v únoru registrovaných vozidel z kategorie osobních vozů zajistil značce Hyundai podíl na trhu 3,5% a tím 7. místo. V kategorii lehkých užitkových vozidel se Hyundai s podílem 2,8% umístil na 11. místě. Největším úspěchem značky Hyundai v měsíci únoru byla registrace 39 vozů kategorie SUV Tucson, který se tímto umístil na prvním místě své kategorie. Rovněž populární model SUV Santa Fe s počtem 23 registrovaných vozidel se umístil na skvělém 5. místě. Ve stejné kategorii je i off road Terracan, který s počtem 14 vozidel obsadil 13. místo. Celkem v tomto segmentu získal Hyundai podíl 21,5 %.U těchto vozidel se jedná o vozy prodané v kategorii N1 i M1. Za období leden až únor bylo registrováno celkem 704 vozů a tím získala značka Hyundai podíl 3,4% a to v kategorii OA a LUV. Celkem se tedy jedná o 8. místo. Z tohoto počtu bylo registrováno 585 OA a 119 LUV. Nejžádanějším vozem byl, jako již pravidelně, vůz Getz, který si registrovalo během prvních dvou měsíců 251 zákazníků. Getz je v současné době v nabídce od 199.900 Kč s DPH. Z prodejních aktivit dále pokračuje v rámci partnerství Hyundai Motor CZ a české fotbalové reprezentace nabídka limitované série Champion a to u vozů Atos, Getz, Accent, Matrix – viz naše TZ č. 18 ze dne 9.3. (www.hyundaimotor.cz)
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy