Hyundai a fotbal v České republice

Hyundai a fotbal v České republice Oficiální představení partnerství Hyundai Motor CZ a české fotbalové reprezentace proběhlo včera během tiskové konference pořádané společností Hyundai Motor CZ a STESem. Na konferenci byla představena tato spolupráce, která vynikajícím způsobem navazuje na světové partnerství mateřské společnosti Hyundai Motor Co. (více naše TZ č. 16 ze dne 4.3.2005 – www.hyundaimotor.cz) Hyundai Motor Co. je partnerem FIFA již od roku 2000. Mezi další partnerské aktivity patří například nedávno skončené Mistrovství Evropy ve fotbale v Portugalsku. Tato spolupráce byla 1. března 2005 prodloužena a to až do roku 2014. (více naše TZ č. 15 ze dne 3.3. – www.hyundaimotor.cz) Konference se zúčastnili za Hyundai Motor CZ Zdeněk Fořt - prodejní a marketingový ředitel a dále Andrej Bobák – Marketing Manager. Za STES byl přítomen pan Jaroslav Vacek – místopředseda společnosti. Za fotbalový tým hovořil Karel Brückner – trenér českého národního týmu.
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy