Hyundai Tucson stále bestsellerem

Hyundai Tucson stále bestsellerem Během měsíce března 2005 si v registrovalo svůj zakoupený vůz v kategoriích osobních i lehkých užitkových vozů celkem 542 zákazníků. Značka Hyundai se tím získala 8. místo v rámci konkurenčních 34 značek. Podíl na trhu v obou kategoriích vykazuje 3,9%. Počet 465 v březnu registrovaných vozidel z kategorie osobních vozů zajistil značce Hyundai podíl na trhu 4,2% a tím 6. místo. V kategorii lehkých užitkových vozidel se Hyundai s podílem 2,7% umístil na 12. místě. Největším úspěchem značky Hyundai v měsíci březnu byla registrace 72 vozů kategorie SUV Tucson, který se tímto umístil na prvním místě své kategorie. Populární model SUV Santa Fe s počtem 22 registrovaných vozidel se umístil na 10. místě. Ve stejné kategorii je i off road Terracan, který s počtem 12 vozidel obsadil 15. místo. Celkem v tomto segmentu získal Hyundai podíl 16,2% .U těchto vozidel se jedná o vozy prodané v kategorii N1 i M1. Za období leden až březen bylo registrováno celkem 1.246 vozů a tím získala značka Hyundai podíl 3,6% a to v kategorii OA a LUV. Celkem se tedy jedná o 8. místo. Z tohoto počtu bylo registrováno 1.050 OA a 196 LUV. Za leden až březen se umístil Tuscon v kategorii SUV Off Road na vynikajícím 1. místě s počtem 147 prodaných vozů v kategorii M1+N1. Nejžádanějším vozem byl, jako již tradičně, vůz Getz, který si registrovalo během prvních tří měsíců 489 zákazníků. Getz je v současné době v nabídce od 199.900 Kč s DPH. Z prodejních aktivit dále pokračuje v rámci partnerství Hyundai Motor CZ a české fotbalové reprezentace nabídka limitované série Champion a to u vozů Atos, Getz, Accent, Matrix – viz naše TZ č. 18 ze dne 9.3. (www.hyundaimotor.cz) Podrobné ceníky značky Hyundai jsou k dispozici na www.hyundaimotor.cz
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy