Hyundai v květnu na 2. místě

Hyundai v květnu na 2. místě Během měsíce května 2005 si registrovalo svůj nový vůz značky Hyundai v kategorii osobních vozů celkem 812 zákazníků. Značka Hyundai tím získala 2. místo mezi všemi konkurenčními dováženými značkami a tím podíl 6,1% na trhu osobních automobilů. Počet 812 v květnu registrovaných vozidel z kategorie osobních vozů zajistil značce Hyundai podíl na trhu 6,1% a tím 2. místo. V kategorii osobních a lehkých užitkových vozů se Hyundai s počtem 916 registrovaných vozidel umístil na 3. místě mezi dováženými značkami a získal tím podíl na trhu 5,4%. Za období leden až květen se Hyundai umístil v kategorii osobních lehkých užitkových vozů mezi konkurencí (včetně domácí značky Škoda) na vynikajícím 6. místě a to s počtem 3001 registrovaných vozů. V kategorii osobních vozů se ve stejné kategorii s počtem 2601 umístil Hyundai na 4. místě a získal tím podíl na trhu 4,8%. Z prodejních aktivit dále v červnu pokračuje v rámci partnerství Hyundai Motor CZ a české fotbalové reprezentace nabídka limitované série Champion a to u vozů Atos, Getz, Accent, Matrix – viz naše TZ č. 18 ze dne 9.3. (www.hyundaimotor.cz) Podrobné ceníky značky Hyundai jsou k dispozici na www.hyundaimotor.cz
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy