Hyundai získal cenu za image RHODOS

Hyundai získal cenu za image RHODOS Společnost Hyundai Motor CZ, výhradní dovozce automobilů značky Hyundai na český trh, získala prestižní ocenění za image RHODOS. V devátém ročníku soutěže s názvem RHODOS, jejímž cílem bylo zmapování image společností z vybraných oborů hospodářství pomocí rozsáhlého výzkumu trhu a následné sestavení žebříčku tří nejlepších v každé kategorii, získala značka Hyundai v kategorii "Výrobci osobních automobilů" vynikající třetí místo mezi všemi 35ti automobilovými značkami na českém trhu. Tuto prestižní cenu převzala na včerejším slavnostním ceremoniálu Veronika Jakubcová, Public Relations Manager společnosti Hyundai Motor CZ (foto v příloze). "Tohoto ocenění si velice vážíme, jelikož je dokladem úspěšného rozvoje značky Hyundai na českém trhu a stejně tak i oceněním naší dlouholeté práce" dodala Jakubcová. Více informací o soutěži Rhodos je možné nalézt na www.rhodos.cz.
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy