Hyundai Grandeur pro trenéra Brücknera

Hyundai Grandeur pro trenéra Brücknera V rámci plnění smlouvy o partnerství společnost Hyundai Motor CZ, která je výhradním distributorem vozů značky Hyundai v České republice, poskytla v březnu letošního roku fotbalové reprezentaci 12 vozů Hyundai. Nejluxusnější vůz z řady Hyundai, model XG, využíval dosud trenér reprezentace Karel Brückner. Jelikož však Hyundai v listopadu uvedl na trh svůj nový luxusní vůz Grandeur, byl dnes tento slavnostně předán trenérovi Brücknerovi generálním ředitelem Hyundai Motor CZ Richardem Kopečným. Spolupráce Hyundai Motor CZ s českou fotbalovou reprezentací se vhodným způsobem doplňuje s celosvětovým partnerstvím mateřské společnosti Hyundai Motor Co. a fotbalové federace FIFA při všech světových fotbalových podnicích. Postupem českého národního týmu na mistrovství světa v Německu v příštím roce, kterého bylo dosaženo po dlouhých šestnácti letech vítězstvím v baráži s týmem Norska, se tato spolupráce stala daleko zajímavější. Česká fotbalová reprezentace je patronem projektu Dětský domov cup (DDCup) což je soutěž o nejvšestrannější dětský domov nebo sos vesničku. V průběhu roku děti soutěží v jednotlivých sportovních disciplínách tak, aby se do sportování zapojil, co největší počet dětí. V každém jednotlivém závodě děti bojují za svůj dětský domov, ale také získávají body jako jednotlivci a snaží se dosáhnout co nejlepších individuálních výsledků. Hyundai jako partner reprezentace se k tomuto projektu rád připojil a poskytl vůz Hyundai Trajet na jeden rok zdarma dětskému domovu v Praze Dolních Počernicích. Klíčky od vozu předal řediteli dětského domova Martinu Lněničkovi rovněž generální ředitel Hyundai Motor CZ Richard Kopečný.
  • Tag : 2005, Tiskové zprávy