V listopadu opět první a druhé místo pro vozy Hyundai

V listopadu opět první a druhé místo pro vozy Hyundai Hyundai Motor CZ, výhradní distributor značky Hyundai v ČR, prodal v listopadu 2004 prostřednictvím svých autorizovaných prodejců 494 osobních a lehkých užitkových vozů. Tím získal podíl na trhu 3,5% a 8. místo na žebříčku. Za leden až listopad se Hyundai umístil na vynikajícím 6. místě. V listopadu letošního roku se podařilo značce Hyundai v ČR obsadit již podruhé první a druhé místo v kategorii SUV/Off Road. S počtem 71 se na první příčce v této kategorii umístil model Tucson. Na druhém místě skončil stále oblíbený model Santa Fe s počtem 69 vozů. Jedná se o vozy prodané v kategorii M1 i N1. Tyto výsledky spolu vozem Terracan představují podíl v segmentu SUV/Off Road 22%. V listopadu letošního roku prodala značka Hyundai na českém trhu celkem 494 vozů, což představuje podíl na trhu 3,5%. Z tohoto počtu je 375 osobních vozů s podílem na trhu 3,3% a 119 lehkých užitkových vozů s podílem na trhu 4,3%. Za období leden až listopad bylo prodáno celkem 5.160 osobních a lehkých užitkových vozů. Značka tím získala podíl 3,5% a vynikající 6. místo. V rozdělení na osobní a lehké užitkové vozy je poměr následující: 4.431 OA a 729 LUV. Nejprodávanějším modelem značky Hyundai na českém trhu je za leden až listopad Hyundai Getz s počtem 2.400 vozů. Druhé místo patří stále oblíbenějšímu rodinnému vozu Hyundai Accent, který si zakoupilo 853 zákazníků a na třetím místě je model SUV Santa Fe s počtem 384 vozů (M1+N1) prodaných ve stejném období. Podrobné ceníky značky Hyundai jsou k dispozici na www.hyundaimotor.cz
  • Tag : 2004, Tiskové zprávy