Loajalita zákazníků posunula značku Hyundai na vynikající 4. místo v rámci provedené studie J.D.Power za rok 2004

Loajalita zákazníků posunula značku Hyundai na vynikající 4. místo v rámci provedené studie J.D.Power za rok 2004 Tento výsledek značí zlepšení proti sedmému místu v roce 2003 (Soul, Jižní Korea) Majitelé vozů Hyundai ve Spojených státech amerických jsou podle studie Customer Retention Study 2004 vypracované firmou J.D. Power and Associates čtvrtí nejvíce loajální zákazníci. Hyundai byl předstižen třetím Chevroletem, značkou Lexus a vítězem, firmou Toyota. Studie říká, že 57,6% majitelů vozů Hyundai byli se svým nákupem spokojeni a hodlali v budoucnu koupit vůz stejné značky. Toto je značné zlepšení v porovnání s výsledky úvodní studie z minulého roku, kde se Hyundai umístil na sedmém místě mezi značkami Lexus a Cadillac s 54,3% majitelů vozů Hyundai, kteří měli v úmyslu v budoucnu zakoupit vůz stejné značky. “Je to pro firmu Hyundai mnohem více než jen obrovská hodnota: Hyundai v současnosti značí kvalitu světové třídy. Stále více lidí slyší o spolehlivosti našich výrobků a zpráva o naší kvalitě se dostává více a více do podvědomí. Nejenže jsme schopni úspěšně získat nové zákazníky, ale stále více jich také dokážeme u této značky udržet. Je to skvělá zpráva a další důkaz, že se naše snaha o zvýšení kvality vyplácí,“ řekl prezident firmy Hyundai Motor Co. Choi Jae-Kook. Studie provedená firmou J.D. Power je založena na odpovědích 171 000 kupců nebo nájemců nových vozů. Z tohoto počtu jich 103 088 vyměnilo předchozí vozidlo, které bylo původně koupeno nové. Studie měří schopnost značek udržet zákazníky, kteří chtějí koupit nové vozidlo. Informace o firmě J.D. Power and Associates J.D. Power and Associates má sídlo ve Westlake Village ve státě Kalifornie. Firma má certifikát ISO 9001 a zabývá se službami globálního marketingu. Firma pracuje v klíčových obchodních oborech včetně průzkumu trhu, předpovědí, konzultačních služeb a vzdělávání. Informace o firmě Hyundai Motor Společnost Hyundai Motor Co., založená v roce 1967, se postupně rozrostla ve skupinu Hyundai Kia Automotive Group a více než dvě desítky dalších dceřiných a přidružených společností činných v automobilovém průmyslu. Společnost Hyundai Motor zaměstnává celosvětově přes 50 000 lidí a v roce 2002 vykázala tržby ve výši 21,94 miliard amerických dolarů. Vozidla Hyundai jsou v prodeji ve 166 zemích prostřednictvím 4 504 obchodních zastoupení a showroomů. Další informace o společnosti Hyundai Motor Co. a jejích produktech lze získat na Internetu na adrese http://www.hyundai-motor.com
  • Tag : 2004, Tiskové zprávy