Dny splněných přání 10. - 20. září

Dny splněných přání 10. - 20. září Hyundai připravil pro zákazníky v České republice oblíbenou a dnes již tradiční akci s názvem Dny splněných přání, které se budou konat ve dnech 10-20. září u všech autorizovaných prodejců Hyundai. Jejich součástí bude i uvedení modernizovaného vozu Terracan (kategorie Off Road) na český trh. V rámci Dnů splněných přání Hyundai nabídne zákazníkům níže uvedené modely za speciálních podmínek: Getz - nulové navýšení při Hyundai Leasingu, nabídka platí pro vybrané verze modelu Hyundai Getz. Cena již od 229 900 Kč nebo 2 558 Kč měsíčně. Limitovaná série Getz Max - s maximální výbavou; klimatizace, ABS + EBD, posilovač řízení, airbag řidiče, elektrické ovládání předních oken, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově nastavitelný volant. Motory 1,1i Max za 279.900 Kč a 1,3i Max za 289 900 Kč. Accent - bonus 10 000 Kč nebo nulové navýšení při Hyundai Leasingu, cena již od 289 900 Kč. Elantra - bonus až 40 000 Kč na vybrané verze modelu, cena již od 339 900 Kč. Matrix - klimatizace zdarma, za 389 900 Kč. Trajet - příslušenství v hodnotě 40 000 Kč zdarma, cena již od 699 900 Kč, možnost odpočtu DPH. Santa Fe - bonus 30 000 Kč nebo 50 000 Kč v příslušenství, cena již od 714 900 Kč. Možnost odpočtu DPH. Sonáta - bonus 40 000 Kč, cena již od 489 900 Kč. XG - bonus 100 000 Kč, cena již od 889 900 Kč. Novinka v rámci Dnů splněných přání Uvedení na trh modernizované verze vozu Terracan (Off Road).
  • Tag : 2004, Tiskové zprávy