Hyundai opět na 6. místě

Hyundai opět na 6. místě Hyundai Motor CZ, výhradní distributor značky Hyundai v ČR, prodal v červnu 2004 prostřednictvím svých autorizovaných prodejců 544 osobních a lehkých užitkových vozů. Tím získal podíl na trhu 3,5% a 7. místo mezi 35 konkurenčními značkami na trhu. V kategorii osobních vozů s počtem 480 získal podíl 3,7% a tím 6. místo. V červnu letošního roku prodala značka Hyundai na českém trhu celkem 544 vozů, což představuje podíl na trhu 3,5%. Z tohoto počtu je 480 osobních vozů s podílem na trhu 3,7% a 64 lehkých užitkových vozů s podílem na trhu 2,5%. Z celkového počtu 64 LUV připadá 20 vozů na Santa Fe (SUV) prodané v kategorii N1. Za období prvního pololetí, tedy leden až červen bylo prodáno celkem 2.919 osobních a lehkých užitkových vozů. Značka tím získala podíl 3,7% a 7. místo. V rozdělení na osobní a lehké užitkové vozy je poměr následující: 2.580 OA a 339 LUV. V meziročním srovnání toto představuje nárůst o 6,1%. V kategorii osobních vozů za období prvního pololetí vykázal Hyundai meziroční nárůst 3,4% a tím se zařadil mezi 3 automobilové společnosti z první desítky na žebříčku, které v tomto období vykázaly v ČR nárůst. Nejprodávanějším modelem značky Hyundai na českém trhu je za první pololetí Hyundai Getz s počtem 1.570 vozů. Druhé místo patří rodinnému vozu Hyundai Accent, který si zakoupilo 492 zákazníků a na třetím místě je model SUV Santa Fe s počtem 185 vozů (M1+N1) prodaných ve stejném období. Speciální nabídky vozů Hyundai pro letní období: Pro období letních prázdnin (1.7.-31.8.) připravila značka Hyundai pro své zákazníky tyto zajímavé nabídky Hyundai Getz v ceně již od 229.000 Kč limitovaná série Hyundai Getz Cool s klimatizací a ABS jen za 289.900 Kč Hyundai Accent již od 299.900 Kč s ABS zdarma Hyundai Matrix již od 389.900 Kč s klimatizací zdarma Hyundai Santa Fe - s bonusem 30.000 Kč nebo příslušenstvím v hodnotě 50.000 Kč Hyundai Terracan - u verze Country je zdarma automatická převodovka v hodnotě 70.000 Kč Hyudnai XG - s bonusem 100.000 Kč. Podrobné ceníky značky Hyundai jsou k dispozici na www.hyundaimotor.cz
  • Tag : 2004, Tiskové zprávy