Dny splněných přání - prodlouženy

Dny splněných přání - prodlouženy Společnost Hyundai Motor CZ, oficiální distributor značky Hyundai v ČR spolu s autorizovanými prodejci této značky prodlužuje speciální akční nabídku na své modely ze "Dnů splněných přání" do konce dubna 2004. Dnes již pravidelná a mezi zákazníky oblíbená akce s názvem "Dny splněných přání" slaví stále větší a větší úspěch. V letošním roce se "Dny splněných přání" konaly u všech autorizovaných prodejců Hyundai v termínu 12-31. března 2004 a již dnes je možné konstatovat, že překonaly všechna očekávání. Z důvodu velkého zájmu se Hyundai Motor CZ rozhodl tuto nabídku pro své zákazníky prodloužit do konce dubna 2004 ve stávající podobě s výjimkou možnosti vyhrát vůz Hyundai Getz. Aktuální speciální nabídka: V rámci právě prodloužené akce "Dny splněných přání" jsou v nabídce do 30. 4. 2004 dvě limitované série vozu Getz Cool s klimatizací v ceně od 259.800 Kč. Getz s motorem 1,5 CRDi s ABS zdarma. Accent 1,3i a CRDi má rovněž ABS zdarma. Hyundai Elantra nabízí u vybraných verzí bonus ve výši 20.000 Kč. U modelu Santa Fe je možnost získat atraktivní příslušenství v hodnotě 50.000 Kč jako bonus. U vozu Terracan Country je již v ceně automatická převodovka, což představuje slevu ve výši 70.000 Kč. V neposlední řadě je i nabídka u vozu H-1 s pohonem 4x4, kde u vybraných modelů je sleva až 50.000 Kč. Všechny zde uváděné ceny jsou již včetně DPH. Detailní ceníky vozů Hyundai je možné získat na www.hyundaimotor.cz.
  • Tag : 2004, Tiskové zprávy