Hyundai připravuje uvedení vozu ATOS Prime

Hyundai připravuje uvedení vozu ATOS Prime Hyundai připravuje uvedení vozu ATOS Prime na český trh. Zákazníci si budou moci tento vůz zakoupit již v květnu letošního roku. Hyundai ATOS Prime, vůz segmentu A (mini vozy) bude uveden opět na český trh. Tentokrát se bude jednat o jeho novou generaci. Tento, dříve velice oblíbený vůz, bude připraven pro zákazníky ve třech úrovních výbavy a to v cenovém rozpětí 200.000,- Kč až 250.000,- Kč. Všechny verze budou vybaveny 5ti dveřovou karoserií a motorem o obsahu 1,1 litrů (1089 cm3, stejným motorem, který je i ve voze Hyundai Getz). Základní technické údaje vozu ATOS Prime: délka vozu 3565 mm šířka vozu 1525 mm výška vozu 1570 mm rozvor 2380 mm motor s obsahem 1,1 l výkon 43,3 kW/5.450 ot./min. točivý moment 89,1/2.850 ot./min. Příloha: fotografie vozu ATOS Prime (zip - 188 kB) Detailní informace k tomuto vozu včetně technických dat Vám budou zaslány s uvedením vozu na český trh.
  • Tag : 2004, Tiskové zprávy