Opět o stupínek výš - leden 8. místo

Opět o stupínek výš - leden 8. místo Hyundai navázal v lednových prodejích na skvělé prodejní výsledky z loňského roku a posunul se opět o jeden stupínek výš. Získal 8. místo na žebříčku svazu dovozců. Autorizovaný distributor vozů značky Hyundai, společnost Hyundai Motor CZ pokračuje v rekordních prodejích. Za prosinec loňského roku obsadil 9. místo, stejně tak jako získal 9. místo v prodejních výsledcích za celý uplynulý rok. Za leden letošního roku se opět posunul o jeden stupínek výš a získal 8. místo s podílem na trhu 2,9%. V porovnání prodejních výsledků za leden 2002 a leden 2003 se v kategorii osobních vozů jedná o nárůst o 136,21% a rovněž skvělé osmé místo. Výsledky v jednotlivých kategoriích jsou rovněž vynikající. Za měsíc leden 2003 v prodejích osobních vozů v nejprodávanější kategorii, kategorii malých vozů, obsadil Hyundai GETZ 4. místo ze všech značek prodávaných na českém trhu. V kategorii sportovních vozů získal Hyundai Coupe místo druhé. K prodejním úspěchům v měsíci lednu výrazně přispěly i prodeje velmi žádaných modelů jako Santa Fe, Accent a Elantra, stejně jako oblíbeného vozu Hyundai Getz. Nejprodávanější vůz značky Hyundai - Getz   Vůz segmentu B je nabízen v ceně od 239.900,- Kč. Na výběr jsou verze s motory 1,1i, 1,3i Comfort, 1,3i Elegance a 1,6i Sport. Celkový poměr mezi užitnou hodnotou a cenou, kterou zákazník získá je vynikající. Na tento vůz je poskytována záruka na 3 roky a to bez omezení počtu ujetých kilometrů. Hyundai Getz získal od odborné novinářské poroty 3. místo v prestižní anketě Auto roku 2003. nahoru
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy