Překvapení nedělního večera

Překvapení nedělního večera Společnost Hyundai Motor CZ ve spolupráci s autorizovaným prodejcem vozů Hyundai, společností Auto Palace Butovice poskytla 1. cenu do soutěže pořádané Agenturou Triumf, organizátorem veletrhu Holiday World 2003. První cenou se stal osobní automobil Hyundai Elantra v hodnotě 400.000,- Kč. V rámci podmínek soutěže bylo nutné, při návštěvě veletrhu Holiday World 2003 správně odpovědět na soutěžní otázku: "Kolik kusů vstupenek všech druhů na veletrh Holiday World 2003 se celkem prodá v sobotu 15. února 2003 v pokladnách veletrhu?" Po skončení veletrhu proběhlo za přítomnosti notáře sčítání zakoupených vstupenek. Vítězkou se stala paní Romana Kohlíčková z Kladna, které byla tato skutečnost oznámena v neděli večer. Ještě před předáním ceny paní Kohlíčková stále nemohla uvěřit, že se stala majitelkou vozu Hyundai Elantra. Vůz byl šťastné vítězce předán zástupci obou společností panem Jiřím Petákem, ředitelem Auto Palace Butovice a Veronikou Jakubcovou, Public Relations Mangerkou Hyundai Motor CZ, v areálu pražského výstaviště. Příloha: fotografie z předávání vozu
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy