Hyundai má v ČR nové webové stránky

Hyundai má v ČR nové webové stránky V rámci stálého rozšiřování a zlepšování svých prodejních a marketingových aktivit, změnila společnost Hyundai Motor CZ tento týden v České republice své internetové stránky. Adresa těchto stránek www.hyundaimotorcz.cz zůstala stejná, avšak jejich design stejně jako nabídka zde poskytovaných informací se kompletně změnila. Ve spolupráci se společností Actum byly vytvořeny nové stránky, které dnes všem zájemcům nabízí několik zajímavých sekcí: AUTOSALON - kompletní přehled vozů Hyundai nabízených na českém trhu, jejich představení spolu s technickými údaji a informacemi o cenách a barvách. V sekci MŮJ HYUNDAI je možné zavítat do Hyundai Shopu a objednat si zajímavé reklamní předměty, případně si stáhnout spořič obrazovky z Tapety a spořič. Pro odborníky i veřejnost jsou k dispozici Tiskové zprávy za poslední období. Rovněž je možné navštívit SESTAVTE SI svůj vůz a zde si vybrat přesně ten pravý. Nechybí ani kompletní přehled míst, kde je možné zakoupit, či nechat opravit vůz, stačí kliknout na PRODEJCI A SLUŽBY. Zde jsou také informace o dalších Službách poskytovaných firmou Hyundai, stejně jako podrobné podmínky Záruk a ve Financích možnost výpočtu leasingových splátek. Pro ty, kteří se rozhodnou pro již ojetý vůz, je k dispozici sekce OJETÉ VOZY. Ke každému vozu je možné získat i různé doplňky, jejich nabídka je pod ikonou PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pochopitelně zde každý nalezne i Kontakty na Hyundai Motor CZ, výhradního dovozce vozů Hyundai do ČR. Příloha: 5 x Screenshoty nových www stránek Hyundai v ČR nahoru
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy