Hyundai Motor Company je oficiálním partnerem pro Mistrovství Evropy EURO 2004

Hyundai Motor Company je oficiálním partnerem pro Mistrovství Evropy EURO 2004 Hyundai podepsal smlouvu o oficiálním partnerství s Evropskou fotbalovou asociací pro Evropský fotbalový šampionát v roce 2004. UEFA oznámila, že dne 4.3 byla podepsána smlouva o partnerství mezi UEFA a Hyundai Motor Company (HMC). HMC se tak stal oficiálním automobilovým partnerem pro nadcházející Evropský šampionát EURO 2004TM , který se bude konat v Portugalsku. Tato skutečnost byla oznámena v Domě evropského fotbalu v Nyonu ve Švýcarsku Gerhardem Aignerem, CEO UEFA a Dong-Jin Kimem Prezidentem a CEO HMC. Tohoto oznámení se rovněž zúčastnil Gilberto Madaíl, prezident portugalské fotbalové asociace a předseda organizačního výboru EURO 2004TM spolu s bývalým holandským internacionálem a velvyslancem fotbalu HMC Johanem Cruyffem. Jako oficiální automobilový partner UEFA EURO 2004TM, bude HMC poskytovat oficiální auta značky Hyundai pro zajištění hladkého a efektivního zajištění transportu a logistiky během turnaje. Hyundai byl již automobilovým partnerem pro UEFA EURO 2000TM, které se uskutečnilo v Belgii a Holandsku. Kromě toho je Hyundai také oficiálním partnerem Mistrovství světa, které se uskuteční v roce 2006 v Německu. UEFA CEO, Gerhard Aigner toto oznámení komentoval: "Hyundai Motor Company byl již partnerem pro evropský šampionát 2000. Jsme velice hrdi, že HMC podepsala smlouvu o oficiálním automobilovém partnerství pro UEFA EURO 2004TM" "Evropský fotbalový šampionát v Portugalsku bude jednou z největších sportovních akcí, oslavujícím evropský fotbal. Jsem velice potěšen, že budeme mít Hyundai v naší rodině oficiálních partnerů pro šampionát UEFA EURO 2004TM" HMC Prezident a CEO, Dong-Jin Kim řekl: "Je to neobyčejné privilegium pro Hyundai Motor k posílení partnerství s UEFA prostřednictvím sponzorování UEFA EURO 2004TM. Jsem velmi potěšen a hrdý, že sponzorujeme tuto sportovní událost, jednu z nejpopulárnějších na světě" Dr. Gilberto Madaíl řekl: "Organizace největší evropské fotbalové akce, která bude probíhat v Portugalsku na 10 stadionech, je logistickou výzvou a Hyundai nám může pomoci s dodáním velkého množství automobilů." "Měl jsem letmo možnost se podívat na nový Hyundai XG, oficiální vůz pro UEFA EURO 2004TM, který bude používán pro organizaci příští léto a byl jsem velmi mile překvapen. Těším se až uvidím tyto vozy při užívání v Portugalsku" Hyundai Motor Company se připojil k dalším značkám: Canon, Carlsberg, Coca-Cola, JVC a McDonald´s jako oficiální partneři a NTT Com - oficiální IT partner pro UEFA EURO 2004TM" Přímý telefon do UEFA Media Services +41-22 99 44 55 9 Příloha: 3x fotografie nahoru
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy