Hyundai získal další cenu - Zlatý štoček

Hyundai získal další cenu - Zlatý štoček Hyundai stále zvyšuje v České republice prodeje, zlepšuje svou image a získává si stále více příznivců. V poslední době také sbírá jednu cenu za druhou. Ať už to bylo loni třetí místo v anketě Auto roku 2003 s vozem Hyundai Getz nebo letošní první místo stejného vozu v internetové anketě pořádané společností Centrum.cz, v kategorii malých vozů. K těmto oceněním nyní přibylo další. První místo v soutěži pořádané Unií vydavatelů o nejlepší reklamu publikovanou v periodickém tisku v roce 2002 - Zlatý štoček. V této soutěži bylo vyhlášeno mimo jiné několik produktových skupin - motorismus, telekomunikační technika, služby a finance. Ve skupině motorismus získala první cenu reklamní kampaň na Nový Hyundai Getz, kterou pro společnost Hyundai Motor CZ připravila reklamní agentura Fabrika. Tato reklamní agentura spolupracuje na tvorbě reklamních kampaní pro Hyundai od podzimu roku 2002. Příloha: 3 různé vizuály kampaně Nový Hyundai Getz (2,14 MB)
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy