Hyundai Motor CZ- nejlepší distributor

Hyundai Motor CZ- nejlepší distributor Hyundai Motor CZ, oficiální distributor vozů značky Hyundai v České republice, získal včera na Konferenci distributorů a dealerů Hyundai ve Varšavě cenu pro nejlepšího distributora Střední a Východní Evropy za rok 2002. Hyundai Motor Company během svého výročního Semináře distributorů a dealerů, který se tentokrát konal v polské Varšavě, vyhlásila jako každý rok nejlepšího distributora této značky. Za oblast Střední a Východní Evropy tuto cenu převzal osobně generální ředitel Hyundai Motor CZ pan Richard Kopečný. Tato cena byla udělena zejména za vynikající prodejní výsledky, rozšíření a zkvalitnění prodejní sítě a za výrazné zviditelnění značky Hyundai v České republice. Získané ocenění si může Hyundai Motor CZ směle přiřadit k několika dalším, které v poslední době získal: Zlatý štoček 2002 - cena Unie vydavatelů za inzertní kampaň na uvedení nového modelu Hyundai Getz na český trh, Malý vůz internetu 2003 v anketě pořádané společnostmi Inter Auto a Atlas.cz či 3. místo v prestižní anketě Auto roku 2003 opět s modelem Getz. Přílohy: fotografie předané ceny (zip - 0,34 MB) nahoru
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy