Hyundai Motor CZ generální partner ankety Řidič a Řidička roku 2003

Tisková informace č. 26 ze dne 12. 09. 2003 Hyundai Motor CZ generální partner ankety Řidič a Řidička roku 2003 BESIP - Ministerstvo dopravy vyhlásilo anketu Řidič a Řidička roku 2003 na základě situace na českých silnicích, kde bohužel dochází často k dopravním nehodám, ať již drobným či vážnějším. Hyundai Motor CZ rovněž dbá na bezpečnost zákazníků, tedy řidičů a řidiček a proto se rozhodl tuto akci výrazně podpořit a přispět tak, alespoň malým dílem, k lepší situaci na našich silnicích. K dosažení tohoto výsledku přispěly výrazným dílem modely: Getz, Santa Fe a Accent. Hyundai Getz zůstává i nadále bestsellerem značky Hyundai a druhým nejdováženějším vozem v segmentu B a to hned za Peugeotem 206. Nejprodávanější model své třídy za rok 2002 - Hyundai Santa Fe posílil a dostal se v srpnu na druhé místo v kategorii SUV/Off Road. Dalším velmi oblíbeným modelem značky je rodinný vůz Hyundai Accent. Hyundai Motor CZ jako generální partner této ankety poskytne pro vítěze a vítězku, tedy Řidiče a Řidičku roku 2003, nejoblíbenější a nejprodávanější model své značky. V tomto případě se jedná o velice úspěšný Hyundai Getz a to v pětidvéřovém provedení s dieselovým motorem 1,5 CRDi. Pro tento případ byly speciálně vybrány modely Getz s ABS, tedy s velice důležitým bezpečnostním prvkem výbavy. V rámci podmínek soutěže, které se může zúčastnit každý občan České republiky starší 18ti let s platným řidičským průkazem, je nutné odpovědět na otázky v testu, který vyjde v denících a některých časopisech, odpovědi zaslat sms či přímo vyplnit na www.ridicroku.cz. Ze správných odpovědí bude vylosováno 10 řidičů a 10 řidiček, ti se pak zúčastní 22. listopadu 2003 praktického testu jízdních dovedností. Ceny pro vítěze - Hyundai Getz 1,5 CRDi Model, na který se již zákazníci těší. Model, který je vytažené eso z rukávu! Hyundai Getz slaví již rok úspěch ve všech zemích kde se prodává a stejně tak i v České republice. V České republice bylo dosud prodáno za období září 2002 - srpen 2003 celkem 2 488 Getzů. Getz brzy přijde na český trh i v oblíbeném dieselovém provedení. Rozšíří tak řadu již stávajících motorů 1,1i 1,3i a 1,6i. Model Hyundai Getz se bude prodávat od 319 900 Kč. nahoru
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy