Dny splněných přání 19-30.9.2003

Tisková informace č. 28 ze dne 17. 09. 2003 Dny splněných přání 19-30.9.2003 Hyundai Motor CZ připravil ve spolupráci se svými autorizovanými prodejci pro nadcházející období 19-30.9.2003 speciální nabídku pro své zákazníky s názvem "Dny splněných přání". Bonbónkem této akce je možnost vyhrát Hyundai Getz. Během Dnů splněných přání bude zahájen prodej modelů Getz se vznětovým motorem 1,5 CRDi, neboli trumfové eso mezi vozy Hyundai. Vůz na který se již zákazníci těší. Rovněž bude zahájen prodej faceliftované Elantry, kde jako bonus bude autorádio Sony zdarma a také limitované série vozu Terracan Apache 2,9 CRDi s automatickou převodovkou a výbavě Elegance za cenu 994.900 Kč. Pro zákazníky bude během Dnů splněných přání připravena také velice zajímavá cenová nabídka na vybrané modely Hyundai. Getz 1,5 CRDi s ABS zdarma za bezkonkurenční cenu 319.900 Kč, Getz s benzínovými motory je připraven s bonusem 10.000 Kč, Accent 20.000 Kč, Matrix 25.000 Kč, Trajet a Sonata s bonusem 30.000 Kč, Santa Fe 40.000 Kč. Poslední nabídkou je sleva na příslušenství v hodnotě 10% pro stávající majitele vozů Getz a pro všechny zákazníky, kteří si zakoupí či závazně objednají vůz Hyundai ve dnech 19-30. září 2003. Ve spolupráci s ČSOB Leasing je dále připravena speciální nabídka leasingu. Na všechny modely Hyundai zakoupené či závazně objednané do 31.10.2003 získá zákazník havarijní pojištění zdarma od pojišťoven Allianz nebo Uniqa. U vozu Getz nabízí ČSOB Leasing nejnižší měsíční leasingovou splátku 1.913 Kč. A v neposlední řadě u modelů Getz 1,5 CRDi a nové Elantry, je bonusem dálniční známka na rok 2004. Během Dnů splněných přání bude probíhat soutěž pro návštěvníky prodejních míst. Tato soutěž bude probíhat ve dvou rovinách, zákazník získá "jistou cenu" a dále možnost vyhrát bestseller poslední doby Hyundai Getz. Zákazník musí pouze vyplnit, podepsat a vhodit anketní lístek do soutěžního boxu. Šťastný výherce pak bude vylosován dne 24.10.2003 za přítomnosti státního notáře. Zákazníci mohou doplňující informace ke Dnům splněných přání též získat u všech autorizovaných prodejců Hyundai, na webových stránkách www.hyundaimotorcz.cz nebo na telefonním čísle zákaznického centra Hyundai: 800 101 214. Příloha: vizuál Hyundai News, materiál podporující mediální kampaň, distribuce formou drop maiul, nebo vkládáním do denního tisku (500 kB)
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy