Oznámení o výhře

Tisková informace č. 31 ze dne 24. 10. 2003 Oznámení o výhře Dne 24. října 2003 v 11:00 hodin proběhlo v prodejně vozů Hyundai Auto Palace Butovice za přítomnosti notářky paní JUDr. Procházkové, losování výherce soutěže pořádané při příležitosti Dnů splněných přání. Šťastného výherce vylosoval Prodejní a marketingový ředitel společnosti Hyundai Motor CZ pan Zdeněk Fořt. Výhra, osobní automobil Hyundai Getz, bude panu Vladislavu Niedobovi z Jablůnkova předána do konce měsíce října. Vítězi gratulujeme. Cena ze soutěže o vůz Hyundai Getz byla předána dne 31.10.2003 v pražském dealerství Hyundai Auto Palace Butovice. Šťastnému výherci cenu předala Veronika Jakubcová, Public Relations Manager ze společnosti Hyundai Motor CZ. Předávání ceny se zúčastnil i pan Prokeš z třineckého dealerství Prokeš Servis, kde byl tento vítězný kupón odevzdán do soutěže. Přílohy: fotografie z losování (zip - 512 kB) fotografie z předávání (zip - 353 kB)
  • Tag : 2003, Tiskové zprávy