Nikkei ocenil vůz Hyundai XG

Tisková informace č. 4 ze dne 5. 2. 2002 Nikkei ocenil vůz Hyundai XG Přední japonský ekonomický denník Nihon Keizai Shimbun – známý díky svému indexu na burze cenných papírů pod jménem Nikkei – označil model Hyundai XG za nejpozoruhodnější výrobek, který v průběhu roku 2001 vstoupil na japonský automobilový trh. Vůz XG si podle automobilových odborníků Nikkei zasloužil velmi příznivé hodnocení za obdivuhodnou kombinaci kvality, výkonu, ohleduplnosti k životnímu prostředí, pohodlí, konkurenceschopnosti a ceny. První rok na trhu Přestože automobily značky Hyundai v průběhu prvního roku na japonském trhu zaznamenaly pomalý start, objem jejich prodeje během posledního čtvrtletí prudce stoupl a v prosinci společnost prodala téměř tolik kusů, jako v průběhu prvních šesti měsíců. Vzhledem k prodeji více než jednoho tisíce vozů na jednom z nejnáročnějších trhů s nejvyšší konkurencí očekává společnost Hyundai Motor Company, že ve svém rozvoji bude v Japonsku dále pokračovat. Hlouběji do povědomí japonských motoristů se Hyundai určitě zapíše také jako oficiální automobilový partner světového poháru FIFA 2002. nahoru
  • Tag : 2002, Tiskové zprávy