Tankování u OMV - výhra 3x Hyundai GETZ!

Tisková informace č. 15 ze dne 05. 11. 2002 Tankování u OMV - výhra 3x Hyundai GETZ! Občas se vyplatí dát si tu práci a hledat správné odpovědi na soutěžní otázky. Vyhrát Getz, v poslední době nejpopulárnější vůz značky Hyundai, se podařilo třem šikovným mužům. Když zákazník sítě čerpacích stanic OMV v období od 15.7. do 30.9. 2002 natankoval jednorázově více něž 20 litrů pohonných hmot a vyplnil příslušnou soutěžní kartičku s osobními údaji, získal do kartičky nálepku a návdavkem nějakou pozornost. Jednou to byl energetický nápoj Dark Dog, podruhé nová značka piva Staropramen Granát a nebo Jupí drink a podobně. Ten kdo načerpal celkem plný počet litrů daný pravidly soutěže, mohl se dále zúčastnit finále hry: 3x Hyundai Getz ve hře OMV. Otázky nebyly nijak jednoduché, avšak odpověď se dala při troše snahy najít či spočítat. Otázka číslo 1: "Kolik fotografií se objevilo v historicky první reportáži na stránkách časopisu National Geographic?" Otázka číslo 2: "Jaká je nejkratší vzdálenost mezi dvěma nejvzdálenějšími čerpacími stanicemi OMV v ČR v metrech od stojanu č. 1 ke stojanu č. 1 po silnicích první třídy ve směru západ - východ?" Soutěž proběhla stejně tak, jako měření příslušné vzdálenosti za přítomnosti notáře a byly zaznamenány správné odpovědi. Fotografií bylo 11 a bylo to v reportáži o Tibetu, která vyšla v roce 1905. Přesná vzdálenost v metrech byla změřena a zdokumentována viz www.omv.cz s tímto výsledkem: 581 029 m. Podle pravidel soutěže mohli vzejít vítězové pouze z těch respondentů, kteří odpověděli správně na první otázku a svým tipem se nejvíce přiblížili ke skutečně naměřené vzdálenosti zmíněných čerpacích stanic. Tři výherci převzali na konci měsíce října 3 vozy Hyundai Getz, nejpopulárnější vůz posledních týdnů v kategorii menších vozů, segmentu B a nejprodávanější model Hyundai za poslední období. Při slavnostním předávání těchto vozů všichni vítězové shodně na otázku, jak došli ke správné odpovědi, prozradili, že si dali tu práci a studovali mapy ČR, hledali v počítači či trasu projížděli. A vzhledem k tomu, že museli správně odpovědět na první otázku a na druhou se nejvíc přiblížit správné odpovědi, stali se pánové Pavel Březina, Petr Eis a Martin Hruška šťastnými majiteli nových vozů.   Přítomni na předávání vozů: Richard Kopečný - Generální ředitel Hyundai Motor CZ, Romana Pazourková - Marketing OMV a vítězové - viz text (Pavel Březina - červené auto, Petr Eis - fialové auto, Martin Hruška - modré auto)
  • Tag : 2002, Tiskové zprávy