Getz získal bronz v anketě

Tisková informace č. 17 ze dne 13. 11. 2002 Getz získal bronz v anketě "Auto Roku 2003" Nikdy v minulosti se vůz značky Hyundai nedostal mezi finalisty soutěže "Auto roku" pořádané již několik let v České republice, natož aby obsadil jednu z medailových pozic. Až nyní…. Tento výsledek je velmi potěšující a svědčí o dobré kvalitě a designu tohoto vozu stejně tak, jako o dobré a stále se zvyšující image značky Hyundai v České republice. Na tomto umístění má jistě zásluhu i HMCZ se svými rostoucími prodejními a marketingovými aktivitami. V neposlední řadě umístění Getze na třetím místě a celkový zájem o tento vůz jistě pozvedne image i prodej ostatních modelů Hyundai. Nový Getz, který byl designéry navržen specielně pro evropský trh s nadčasovým designem, má kvalitní zpracování a velice příznivou cenu (od 239.900 Kč), bohatou základní výbavu, záruku na 3 roky a to bez omezení počtu ujetých kilometrů. Navíc byl Getz homologován pro kategorie N1 a M1, tedy s možností odpočtu DPH. "O výsledcích v této anketě rozhodlo hlasování 25 členné novinářské odborné poroty. Ta vybírala dvoukolově z nabídky 36 automobilů, které byly letos uvedeny na český trh. Z prvního kola hlasování, v němž každý hlasující měl určit pět nejlepších aut bez dalšího upřesnění, vzešla finálová šestice (na pátém místě se umístila dvě auta se shodným počtem hlasů). Ve druhém kole měl každý člen poroty k dispozici 25 bodů. Musel jasně určit jedno auto jako vítěze, přičemž nejvyšší počet bodů, které mohl jednomu vozu přidělit, byl 10." Jak uvedla agentura pořádající tuto anketu Z hlasování vyšlo toto konečné pořadí: 1. Mazda 6 163 bodů 2. Renault Mégane 134 3. Hyundai Getz 103 4. Ford Fiesta 78 5. Škoda Superb 63 6. Citroen C3 59
  • Tag : 2002, Tiskové zprávy