Hyundai bude živě přenášet tiskovou konferenci na Ženevském autosalonu 2018 v podobě live stream přenosu

27.02.2018

• Živý přenos začne 6. března 2018 v 10:15 h (SEČ)

• Živý přenos bude možné sledovat na www.hyundai.news/2018gims

• Hyundai Motor poprvé představí veřejnosti zcela nové modely Kona Electric, Santa Fe a NEXO

Hyundai Motor bude živě přenášet svou tiskovou konferenci na Ženevském autosalonu 2018 s cílem poskytnout širšímu publiku příležitost seznámit se se zcela novými modely Kona Electric, Santa Fe a NEXO. Novináři, fanoušci a automobiloví nadšenci z celého světa mohou díky živému přenosu přímo sledovat dění na autosalonu.

Hyundai Motor oslaví na Ženevském autosalonu 2018 několik světových a evropských premiér. Zcela nová Kona Electric, první malé SUV s čistě elektrickým pohonem na evropském trhu, kombinuje dva nejžhavější trendy v automobilovém průmyslu: styl SUV a ekologickou mobilitu. Zcela nové NEXO je celosvětově prvním specializovaným SUV s pohonem na vodík. NEXO je navíc vybaveno širokou škálou funkcí pro autonomní jízdu a chytrými asistenčními systémy. Čtvrtá generace modelu Santa Fe završí na Ženevském autosalonu širokou produktovou řadu SUV společnosti Hyundai Motor svým expresivním designem a nejlepší bezpečnostní výbavou ve své třídě.

Tisková konference společnosti Hyundai Motor se uskuteční v úterý 6. března v 10:15 h (SEČ) v hale 1 na stánku č. 1040. Živý přenos z tiskové konference bude k dispozici na: www.hyundai.news/2018gims. Vysílání z výstaviště Palexpo začne v 10:15 h (SEČ).

Jak sledovat živý přenos společnosti Hyundai Motor:

• Pro sledování živého přenosu tiskové konference Hyundai navštivte: www.hyundai.news/2018gims
  • Odkaz na živý přenos tiskové konference značky Hyundai lze vložit na jiné webové stránky prostřednictvím kódu:

<div class="iframe-wrap" style="display:block;padding-bottom:56.25%;position:relative;"><iframe frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" src="https://hyundai.gomexlive.com/player?stn=gms2018&lang=en"></iframe></div>

• Po ukončení akce bude celá tisková konference a klipy s nejvýznamnějšími okamžiky k dispozici ke zhlédnutí na:

www.hyundai.news/2018gims

• Videa ke stažení jsou k dispozici bezplatně pouze k redakčním účelům.

Údaje k satelitnímu přenosu/technické informace pro televizní média:

Živý přenos tiskové konference

Datum:                                    6. března 2018

Čas:                                        10:15 – 10:30 h SEČ (9:15 – 9:30 h GMT)

Satelit:                                     EUT 12 WB

Transponder (digitální):           F11, kanál C+

Kmitočet pro downlink:           12 721,450 MHz

Polarizace:                              Y

Video standard:                      1080i/50 Hz PAL

Audio kanály:                           Kanál 1 +2: IT (anglicky)

Modulace:                                DVB-S2 / 8 PSK

Přenosová rychlost:                 7.2000 Msymb/s