Hyundai odhalil první fotografie nového modelu Santa Fe

06.02.2018
  • Nová generace modelu Santa Fe je elegantní SUV s nejprostornějším interiérem ve své třídě.
    • SUV segmentu D společnosti Hyundai Motor navazuje na nový vzhled rodiny modelů SUV a disponuje expresivní a působivou přídí.
  • Inovativní bezpečnostní prvky dokládají snahu společnosti Hyundai Motor zpřístupňovat vyspělou techniku širšímu okruhu zákazníků.

Hyundai Motor zveřejnil první fotografie nové generace modelu Santa Fe, která oslaví světovou premiéru v únoru 2018. Největší osobní automobil společnosti reprezentuje dlouhou tradici modelů SUV značky Hyundai a naváže na globální úspěchy svých předchůdců. Čtvrtá generace modelu Santa Fe je výkonné SUV s prémiovým designem a nejprostornějším interiérem ve své třídě.

Santa Fe má moderní a elegantní vzhled, který umocňují dvojité světlomety a kaskádovitá maska chladiče, jež je identifikačním znakem rodiny modelů SUV značky Hyundai. Vnější design je charakterizován odvážným atletickým pojetím s velkým důrazem na šířku. Vytříbené linie umocňují postavení modelu na vrcholu nabídky značky Hyundai v segmentu SUV. Vnitřní design modelu Santa Fe kombinuje prémiovou kvalitu s horizontálním uspořádáním, mimořádnou prostorností a vylepšeným výhledem.

Nová generace modelu Santa Fe je vzhledem ke svým vnějším rozměrům ještě markantnější. Díky vnější délce 4770 mm, vnější šířce 1890 mm a delšímu rozvoru poskytuje také více komfortu cestujícím.

Hyundai poskytuje svým zákazníkům nejvyšší standard bezpečnosti a komfortu.

Model Santa Fe je vybaven rozsáhlým souborem nejnovějších technologií Hyundai SmartSense v oblasti aktivní bezpečnosti. Hyundai tím zpřístupňuje vyspělou techniku ještě širšímu okruhu zákazníků. Santa Fe je prvním vozem Hyundai, který je vybavený asistentem pro prevenci kolizí s vozidly přijíždějícími ze stran při couvání. Při vyjíždění z míst se špatným výhledem upozorní systém řidiče na vozidla přibližující se ze strany, a také automaticky aktivuje brzdy. Asistent pro bezpečné vystupování zabrání nehodě krátkodobým uzamknutím dveří, pokud zaznamená vozidla, přijíždějící zezadu. Cestující tak mohou vystupovat z vozu bezpečněji.

Podrobnější informace o nové generaci modelu Santa Fe budou zveřejněny během světové premiéry před výstavním debutem na Ženevském autosalonu v březnu 2018.