Novináři udělili novince Hyundai NEXO prestižní cenu

18.01.2018

Jedna z hlavních novinek letošního veletrhu Consumer Electronic Show (CES) - vůz Hyundai NEXO FCV - získala cenu časopisu Reviewed.com. Vůz s vodíkovým pohonem NEXO získal pro rok 2018 ocenění jako klíčový produkt v auto-moto kategorii. Stal se tak jedním z 34 oceněných výrobků, které byly vybrány mezi desítkami tisíc produktů představených na letošním veletrhu elektroniky a technologií CES.

„Nexo představuje vyvrcholení nejmodernějších technologií v oblasti alternativních pohonů a je důkazem vedoucího postavení Hyundai v této kategorii," uvedl Mike O'Brien, viceprezident Hyundai Motor America. „Energie z vodíku je klíčem k vybudování udržitelnější společnosti a společnost Hyundai je hrdá na to, že stojí u jejího představení širšímu publiku."

Ocenění Reviewed.com je každoročně udělováno na základě rozhodnutí týmu redaktorů a vědeckých pracovníků, kteří posuzují obrovské množství produktů prezentovaných na CES.

Hyundai Nexo je druhou generací sériově vyráběných vozidel s palivovými články, která bude k dispozici na vybraných trzích po celém světě od počátku roku 2018. Oproti první generaci nabídne delší dojezd, vylepšenou akceleraci, schopnost zvládat extrémní klimatické podmínky a vylepšené bezpečnostní asistenty jako například sledování slepého úhlu či asistent pro udržení v jízdním pruhu.