Prodeje automobilů značky Hyundai lámaly v červnu rekordy

09.07.2010
Tisková zpráva č. 39 ze dne 9. 7. 2010 Prodej osobních vozů značky Hyundai v České republice dosáhl v červnu 2010 rekordního počtu. Hyundai zaznamenal v tomto měsíci 1.132 registrovaných vozů, což je nejlepší prodejní výsledek značky za dobu působnosti v České republice. Tímto velkým úspěchem za měsíc červen si Hyundai upevnil svou pozici mezi pěticí nejprodávanějších značek osobních automobilů na českém trhu s tržním podílem 6,1%. Červnové rekordní úspěchy nejvíce podpořil v Nošovicích vyráběný model i30 s počtem 458 měsíčních registrací, což je nejlepší prodejní výsledek za měsíc od zahájení jeho výroby. Také model ix35 zaznamenal fenomenální úspěch - 250 prodaných kusů, což je historicky nejlepší měsíční prodejní výsledek mezi dováženými SUV v České republice! Generální ředitel dovozce, společnosti Hyundai Motor Czech, pan Zdeněk Fořt okomentoval skvělý úspěch slovy: „ Vzestupná tendence prodejů našich vozů nás již několik let přesvědčuje o tom, že značka Hyundai si v České republice získává čím dál více zákazníků svou kvalitou a spolehlivostí a vybudovala si již stabilně silnou pozici. Spokojenost našich zákazníků je pro nás velmi důležitá, proto se neustále snažíme zkvalitňovat naší síť autorizovaných prodejců a její služby. Do konce roku plánujeme další zajímavé rozšíření naší modelové řady, které bude, jak věříme, vést k dalším prodejním úspěchům.“
  • Tag : 2010, Tiskové zprávy