Společnosti Shell a Hyundai prodloužily globální smlouvu o mazivech do roku 2015

21.04.2010
Tisková zpráva č. 28 ze dne 20. 4. 2010 Praha, únor 2010 – Společnost Shell, největší dodavatel maziv na světě, a společnost Hyundai Motor Company dnes oznámily prodloužení své globální smlouvy o mazivech, podle které bude společnost Shell upřednostňovaným dodavatelem maziv po dobu dalších pěti let. Společnost Shell navazuje na úspěšnou spolupráci zahájenou v roce 2005 a bude nadále dodávat společnosti Hyundai maziva pro prvnonáplně. Pokračovat bude i doporučování maziv Shell v autorizovaných servisech Hyundai. Obě společnosti budou společně spolupracovat v oblasti výzkumu a vývoje maziv a na společných marketingových aktivitách v rámci celé servisní sítě společnosti Hyundai. David Pirret, výkonný viceprezident pro maziva, Shell International Petroleum Co Ltd, k tomu uvedl: „Jsme velice rádi, že naše spolupráce se společností Hyundai bude pokračovat. V posledních pěti letech jsme se snažili zajistit společnosti Hyundai konkurenční výhodu prostřednictvím naší nejmodernější technologie maziv, vysoce kvalitních výrobků a díky společnými marketingovým programům. Společná síla našich dvou globálních značek bude nadále ku prospěchu motoristům a dealerům vozů Hyundai po celém světě.“ Shell rozvíjí celou řadu programů ve spolupráci s dealery a autorizovanými servisy Hyundai s cílem zvyšovat spokojenost a věrnost svých zákazníků. Mezi tyto programy patří bezplatné prohlídky automobilu zákazníka nebo tzv. Rychlý servisní program, v jehož rámci je prováděna rychlá a pohodlná výměna oleje a servis pro majitele vozů Hyundai. Popisek k fotografii: Společnost Hyundai používá k dolévání maziva Shell, neboť mezi těmito společnostmi byla prodloužena jejich pětiletá smlouva. Pan D.G. Yang, ředitel, Asan Plant Production Supporting Group, Hyundai Motor Company a David Pirret, výkonný vice-prezident, Shell Lubricants. Poznámka pro redaktory: Společnosti Shell a Hyundai spolupracují od roku 2005 a v rámci této spolupráce je společnost Shell po celém světě upřednostňovaným dodavatelem maziv pro vozy značky Hyundai.
  • Tag : 2010, Tiskové zprávy