Hyundai - partnerství s Business Lease

01.02.2010
Tisková zpráva č. 6 ze dne 2. 2. 2010 Hyundai prodloužil partnerství s Business Lease, aby ještě zintenzivnil růst odbytu ve střední Evropě Hyundai obnovil smlouvu s leasingovou společností Business Lease o financování vozidel Hyundai pro své středoevropské zákazníky. Nový dvouletý kontrakt platí od ledna 2010. Jeho cílem je podpořit stále atraktivnější a mimořádně konkurenceschopnou nabídku vozů Hyundai pro firemní zákazníky na klíčových trzích včetně České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska. Podmínky partnerství byly finalizovány při setkání čelních představitelů obou společností v Německu a na jeho konci došlo k podpisu nové smlouvy. „Jsme velmi potěšeni, že můžeme pokračovat v úspěšném partnerství s Business Lease,“ prohlásil Allan Rushforth, viceprezident společnosti Hyundai Motor Europe. „Tato smlouva dokumentuje naše úsilí o další růst v oblasti financování prodeje formou leasingu. V rámci spolupráce s Business Lease hodláme vyvíjet nové a inovativní produkty ke zvýšení našeho podílu na evropském fleetovém trhu.“ Obnovená smlouva se společností Business Lease je součástí strategie společnosti Hyundai zaměřené na zvýšení odbytu a upevnění podílu značky na evropském trhu. Hyundai zaznamenal v roce 2009 na evropském trhu silný růst a jeho celkový tržní podíl vzrostl z 1,8% na 2,4%. Vyhlídky značky Hyundai na fleetovém trhu zlepšilo nedávné zvýšení zůstatkových hodnot související především se zavedením modelů řady i: i10, i20 a i30. V kombinaci s prodlouženými servisními intervaly u mnoha modelů přispěly vyšší zůstatkové hodnoty k ještě konkurenceschopnějším celkovým nákladům na provoz vozů Hyundai. Významným rozšířením fleetové nabídky značky Hyundai se jistě stane i zcela nové kompaktní SUV ix35, které bude uvedeno na trh na jaře, v ČR v březnu letošního roku.
  • Tag : 2010, Tiskové zprávy