Hyundai a ALD Automotive

10.01.2010
Tisková zpráva č. 2 ze dne 8. 1. 2010 Hyundai uzavřel partnerství s ALD Automotive, aby zvýšil svůj podíl na evropském trhu firemních automobilů Hyundai podepsal celoevropskou dohodu s leasingovou společností ALD Automotive o zvýhodněných cenových podmínkách při prodeji vozidel této značky v 21 zemích, včetně České republiky. Dvouletá smlouva nabývá platnost od ledna 2010. Smlouvu s finálními podmínkami partnerství podepsali prezident společnosti Hyundai Motor Europe, a Pascal Serres, zástupce výkonného ředitele společnosti ALD Automotive. „Jsme velice potěšeni, že jsme mohli vytvořit partnerství se společností ALD Automotive,“ prohlásil president HME. „ALD, jako bezpochyby jedna z největších leasingových společností v Evropě, s námi sdílí touhu po dokonalosti v podnikání. Jsme přesvědčeni, že se tato spolupráce stane katalyzátorem pro intenzivnější přítomnost značky Hyundai na evropském trhu firemních automobilů.“ V roce 2009 dosáhl Hyundai v Evropě významného zlepšení prodeje, když jeho celkový tržní podíl meziročně vzrostl z 1,8 % na 2,4 %. Nyní se Hyundai aktivně snaží ještě intenzivněji proniknout do oblasti fleetových obchodů, aby dále zvýšil svůj odbyt a posílil tržní podíl na evropském trhu. K dalšímu výraznějšímu zlepšení odbytu v segmentu firemních automobilů jistě přispěje i zlepšení zůstatkových hodnot vozů Hyundai společně s velmi konkurenceschopnými celkovými provozními náklady (TCO - Total Cost of Ownership). V roce 2010 bude po uvedení zcela nového kompaktního SUV ix35 následovat období intenzivní obměny produktové nabídky. Během 13 měsíců dojde k představení devíti nových modelů a jejich variant. Tyto aktivity jistě dále posílí povědomí o značce Hyundai a přispějí k dalšímu zlepšování prodeje v sektoru firemních automobilů.
  • Tag : 2010, Tiskové zprávy