Hyundai i30 SPORT

07.10.2009
Tisková zpráva č. 43 ze dne 7. 10. 2009 Nová stylingová sada dodává modelům i30 ještě větší eleganci a sportovní vzhled Zcela nový sportovní paket dodávaný na přání pro modely i30 podtrhuje dynamický charakter nejprodávanějšího vozu značky Hyundai. Speciální sada obohacuje interiér a exteriér hatchbacků i30 o širokou škálu stylistických doplňků, které zdůrazňují evropský vzhled tohoto oblíbeného modelu. Sportovní paket lze objednat pro všechny úrovně výbavy modelu i30, kromě základní verze Start a to v kombinaci se všemi nabízenými motory.. Sportovní paket zdůrazňuje atletickou postavu modelu i30 svalnatě tvarovaným předním nárazníkem s integrovanou maskou chladiče, atraktivními vstupy vzduchu a mlhovými světlomety. Dynamický vzhled vozu dále vylepšují speciální boční spojlery a sportovní zadní nárazník, z něhož vystupují dvojité koncovky výfuku. V interiéru vytvářejí sportovní atmosféru elegantní chromovaná hlavice řadicí páky a hliníkové pedály. Díky sportovnímu paketu mohou získat všechny úrovně výbavy modelů i30 sportovnější rozměr i vzhled, což posiluje jejich zákaznickou přitažlivost. Všechny varianty řady i30 nabízejí již ve standardním provedení bezkonkurenční úroveň výbavy a bezpečnosti. Už základní model Co se může pochlubit moderním, plně integrovaným audiosystémem se vstupem AUX pro připojení iPodu a přehrávače MP3, dále elektrickým ovládáním předních oken, centrálním zamykáním, šesti airbagy a elektronickým stabilizačním systémem ESP. Příplatek za sportovní paket (sportovní nárazníky, boční spojlery, dvě koncovky výfuku, hliníkové pedály a kovová hlavice řadící páky) je 20.000,– Kč. Příplatek za sportovní paket obsahující navíc ještě 16“ kola z lehkých slitin je celkem 35.000,– Kč. Allan Rushforth, viceprezident společnosti Hyundai Motor Europe, říká: „Atraktivní a osobitý design modelů i30 se sportovním paketem bezpochyby dále podpoří odbyt a image naší značky po celé Evropě. Od představení v roce 2007 se řada i30 vypracovala na pozici vedoucího modelu značky Hyundai na starém kontinentu a stala se nejprodávanějším modelem v historii společnosti. Výjimečné postavení řady i30 se ještě víc upevní nabídkou nové, na přání dodávané stylingové sady s dynamickým akcentem.“ Design řady i30 byl navržen v Evropě, kde se také, konkrétně v moravsko-slezských Nošovicích, tyto vozy vyrábí se špičkovou úrovní kvality a spolehlivosti. i30 je také první model značky Hyundai, který se na všech evropských trzích prodává s velkorysou pětiletou zárukou.
  • Tag : 2009, Tiskové zprávy