Hyundai i30cw firemní auto roku 2009

05.10.2009
Tisková zpráva č. 42, 5. října 2009 Hyundai i30 se stal nejlepším firemním autem roku v anketě ALD Automotive FLEET Awards 2009 v kategorii „referentský vůz“ V rámci tradiční fleetové ankety ALD Automotive FLEET Awards 2009 o Fleetové ceny a Firemní auta České republiky za rok 2009 a její nejsledovanější části o firemní automobil roku si prvenství odnesl Hyundai i30cw 1.6 CRDi VGT v kategorii referentský automobil. V této kategorii model Hyundai i30cw předčil favorizovanou Škodu Octavii Combi 1.9 TDI PD a Ford Focus Kombi 1.6 TDCi . Tento výsledek svědčí o neustále se zvyšující popularitě vozů značky Hyundai na českém trhu. Cenou byla již tradiční „Fleetová múza“, dílo sklářů z Desné v Jizerských horách a ocenění v jednotlivých kategoriích mají také právo využívat označení oceněného produktu logem ankety Fleet Awards 2009. Hyundai i30, který je vyráběn v moravsko-slezských Nošovicích, je v ČR nejprodávanějším automobilem značky. Aktuálně jeho prodeje tvoří 30,7% ze všech 11ti modelů Hyundai prodávaných na českém trhu. Hyundai i30 i i30cw je vyráběn v moravsko-slezských Nošovicích. Model Hyundai i30 je nyní nabízen od 264 900 Kč a cena modelu kombi (cw) je již od 284 900 Kč. Na tento vůz je poskytována 5ti-letá záruka bez omezení počtu ujetých kilometrů. Zákazník navíc získá zdarma při koupi vozu i Asistenční službu Hyundai na 3 roky. V rámci aktuální zimní kampaně je navíc k Hyundai i30 a i30cw nabízena sada 4 pneu za cenu jedné. Radomír Němeček, Fleet Manager společnosti Hyundai Motor Czech se netajil svým nadšením a toto vítězství okomentoval slovy: „Přestože velice věřím v kvalitu vozů Hyundai, první místo v kategorii referentský vůz jsem nečekal. O to víc mě vynikající umístění i30 potěšilo. Tento úspěch bude mít do budoucna pro naší značku velký význam. Věřím, že tím se projeví zvýšený zájem o naše vozy ze strany našich stávajících i potenciálních fleetových klientů“ Více o automobilech Hyundai na nových webových stránkách www.hyundai.cz
  • Tag : 2009, Tiskové zprávy