Šrotovné schválené prezidentem zaznamenalo velký úspěch

06.08.2009
Tisková zpráva č. 24 ze dne 6. 8. 2009 Šrotovné schválené prezidentem zaznamenalo velký úspěch Prezident Hyundai K.Y.Lee schválil šrotovné 300 vozů Hyundai bylo prodáno během 14 dnů Hyundai svojí kampaní výrazně podpořil jak obnovu vozového parku v ČR, tak i ekologii Prezident společnosti Hyundai Motor Czech schválil šrotovné Hyundai (viz naše TZ č. 18 ze dne 13.7.) Akce začala platit od 15. července a původně zahrnovala jen 200 vozů Hyundai. Tento počet byl na základě značného zájmu navýšen o dalších 100. Všech 300 tak bylo prodáno během necelých 14 dnů. Značka Hyundai tímto svým krokem nejen přispěla k čistšímu ovzduší v ČR, ale nabídla zákazníkům i zajímavou cenu vozů. Generální ředitel Hyundai Motor Czech, Zdeněk Fořt tuto úspěšnou kampaň zhodnotil: „Nejenže noví majitelé vozů Hyundai si zakoupili zcela nový a moderní vůz s mnoha bezpečnostními prvky, bohatou výbavou a 3 až 5ti-letou zárukou, ale zároveň svojí koupí přispěli k ochraně životního prostředí vyřazením svého starého automobilu. Hyundai, jako jediná firma na českém trhu, totiž skutečně všechny staré vozy v rámci této akce nechala sešrotovat.“ Kampaň „Prezident schválil šrotovné“ však nebyla jen zajímavá svojí originální nabídkou a podporou ekologie, ale rozvířila i zajímavou diskusi v médiích o užitečnosti a dopadech takto zaměřených akcí.
  • Tag : 2009, Tiskové zprávy