Plná 5-letá záruka na vozy Hyundai a nová asistenční služba

06.01.2009
Tisková zpráva č. 01 ze dne 07. 01. 2009 Plná 5-letá celoevropská záruka na vozy Hyundai i10, i20, i30 a i30cw Platí pro uvedené modely prodané od 1. ledna 2009 Záruka platí 5 let bez omezení počtu ujetých kilometrů Nová celoevropská asistenční služba Značka Hyundai neustále rozšiřuje své služby pro zákazníky. Poslední novinkou je rozšíření záruky na vozy řady i – i10, i20, i30 a i30cw (kombi) a to z 3 let bez omezení počtu ujetých kilometrů na 5 let bez omezení počtu ujetých kilometrů. „Kvalita vozů Hyundai se neustále zvyšuje a tak si může Hyundai Motor dovolit poskytnout kompletní celoevropskou pětiletou záruku na své výrobky. Na českém trhu se tak jedná o jedinečnou kompletní záruku na vozidlo v rozsahu pěti let bez omezení počtu ujetých kilometrů“komentoval tuto novou záruku Antonín Jedlička, ředitel poprodejních služeb, Hyundai Motor Czech. “Strategií Hyundai Motor je nabízet vždy o něco více než konkurence, proto právě teď přicházíme s bezkonkurenčně nejlepšími záručními podmínkami na trhu “, dodal generální ředitel, Hyundai Motor Czech, Zdeněk Fořt. Asistenční služba na nové i dříve zakoupené vozy Hyundai Od 8. listopadu Hyundai rozšířil své služby i o celoevropskou asistenční službu, kterou provozuje ve spolupráci s ÚAMK. Jedná o další výrazné zkvalitnění poprodejních služeb. Asistenční služba platí pro všechna nově zakoupená vozidla Hyundai (nejen řady „i“) a platí po dobu 3 let. Majitelé vozů Hyundai, které nejsou starší více než dva roky si mohou tuto asistenční službu dokoupit.
  • Tag : 2009, Tiskové zprávy