Akční ceny Hyundai

Akční ceny Hyundai Prodejní akce Hyundai v lednu a únoru 2008 Po prodejně velice úspěšném období konce loňského roku, kdy značka Hyundai prodala v prosinci v ČR celkem 981 osobních a lehkých užitkových vozů (statistiky registrací nejsou doposud k dispozici) pokračujeme v nabídce zajímavých akčních modelů pro české zákazníky, které jistě podpoří další zvyšování prodejů. V období ledna a února 2008 se zaměříme na 6 vybraných vozů. Hlavním bude limitovaná série modelu Matrix a dále modely Atos, Getz a Accent plus oba SUVeréni Tucson a Santa Fe. MATRIX Na trh uvádíme limitovanou sérii modelu Matrix s názvem Premium. U ní je kladen důraz jak na mimořádnou výbavu za mimořádnou cenu, tak i na prostornost a variabilitu vozu. Limitovaná série Matrix Premium je postavena na výbavě verze Active, doplněné navíc o rádio s CD a metalízu v ceně vozu. Zde je kromě zmiňovaného rádia a metalízy ve standardní výbavě klimatizace, ABS, 2AB, střešní ližiny, el.ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka či centrální zamykání. Premium budeme v nabídce ve dvou motorizacích: Premium 1.6i 76kW, 299.900 Kč vč. DPH Premium 1.5CRDi VGT 81kW - 329.900 Kč vč. DPH V případě nákupu přes značkový Hyundai Leasing (ČSOBL) má zákazník možnost získat vůz již za cenu od 269.900 Kč vč. DPH. ATOS PRIME Zákazník u tohoto modelu získává bonus 35.000 Kč vč. DPH v případě koupě vozu v hotovosti. Atos Prime je však možné získat již od 149.900 Kč vč. DPH v případě financování vozu přes značkový Hyundai Leasing (ČSOBL). GETZ Zde nabízíme bonus ve výši až 20.000 Kč vč. DPH při nákupu v hotovosti. Při financování koupě vozu prostřednictvím Hyundai Leasingu (ČSOBL) nabízíme dodatečný bonus 30.000 Kč. V tomto případě je cena již od 189.900 Kč vč. DPH. ACCENT Rovněž i u modelu Accent je bonus 20.000 Kč vč. DPH při nákupu vozu v hotovosti. Stejně jako u předchozích modelů nabízíme při využití služeb Hyundai Leasingu (ČSOBL) dodatečný bonus 30.000 Kč. Cena tohoto modelu je tedy již od 229.900 Kč vč. DPH. TUCSON U třetího nejprodávanějšího SUV na českém trhu je bonus 60.000 Kč vč. DPH a navíc zimní paket v hodnotě 30.000 Kč sestávající z 16“ kol z lehkých slitin a zimní pneu Cooper. Model Tucson plánujeme podpořit i ve formě nulového navýšení leasingových splátek v případě financování vozu prostřednictvím Hyundai leasingu (ČSOBL). SANTA FE U vládce segmentu SUV, jak můžeme charakterizovat SUVeréna mezi vozy kategorie SUV , model Hyundai Santa Fe je nyní v nabídce zimní paket v hodnotě až 80.000 Kč jmenovitě pak: 17“ kola z lehkých slitin, zimní pneu Cooper, navigace Pioneer AVIC D3 (pouze verze u verzí Elegance, u Active & Dynamic integrované rádio). Stejně jako u modelu Tucson i u Santa Fe nabídneme v nejbližší době nulové navýšení leasingových splátek v případě financování vozu prostřednictvím Hyundai leasingu (ČSOBL).
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy