Hyundai v Ženevě - 4 premiéry

Hyundai v Ženevě – 4 premiéry Evropská premiéra faceliftu Hyundai Sonata Světová premiéra modernizované verze Hyundai Matrix Světová premiéra produktové řady eko-dynamických vozidel Hyundai Studie HED-5 MPV : všestranný 6-místný koncept s použitím nejmodernějších materiálů Nové umístění stánku Hyundai a pozvánka na tiskovou konferenci Na mezinárodním autosalónu v Ženevě Hyundai Motor Co. představí dva nové produktové modely, výjimečnou novou studii, stejně tak i program na zvýšení všeobecné kompatibility vozidel se životním prostředím. Hyundai Sonata si během let získala mnoho spokojených majitelů po celém světě a stala se tak již standardním automobilem segmentu D. Šestá generace tohoto modelu, který pravidelně obsazuje nejvyšší příčky studií spokojenosti zákazníků v USA, bude co do stylu a jízdních vlastností daleko více evropštější. Hyundai Matrix Další novinkou, která bude mít v Ženevě světovou premiéru, je modernizovaná verze kompaktního modelu Hyundai Matrix. Změny exteriéru doplní nová škála barev karosérie, zatímco interiér byl přizpůsoben linii současných modelů Hyundai. i10 I když se evropská premiéra tohoto vozu konala v prosinci loňského roku v italské Bologni, je ženevská premiéra vozu i10 (nástupce vozu Hyundai Atos) o mnoho významnější. i10 jakožto druhé auto s předponou “i” převezme klíčovou roli v portfoliu Hyundai. i10 bude zodpovědné za zvýšení prodeje a podílu na trhu v Evropě – a bude současně novým vstupním bodem do i-světa Hyundai. i10 představuje dva další nové motory, automatickou převodovku, víceúčelové uspořádání interiéru, spolu s propracovanou výbavou a designem v konkurenční třídě A. Je vyvinuto v duchu elegantního moderního a dynamického zevnějšku, s níž ladí přiměřený a vyvážený vnitřek. Stejně jako i30, bylo také i10 navrženo a vyvinuto s plným zaměřením na Evropu. Ekologie Hyundai se již delší čas snaží odpovědět na aktuální témata spojená s ochranou životního prostředí. Hyundai je společností, která se vůči životnímu prostředí snažila být vždy přátelská, přesto možnost přinést další inovace v této oblasti představuje pro Hyundai obrovskou výzvu. Její nový eko-balíček poukazuje na to, jak stávající technologie mohou přispět k signifikantímu snížení (až do 29%) emisí CO2 bez toho, aby se toto odrazilo na ceně, výkonu a nebo požitku z jízdy. Jde o koncept, který přináší reálnou a dosažitelnou výhodu ve snižovaní emisí CO2 a spotřeby paliva. HED-5 Ekologie hrála při návrhu nové studie hlavní roli. Pod kódovým označením HED-5 Hyundai vytvořil 6-místné MPV, které posouvá pojem univerzálnosti na novou úroveň. Výběr revolučních materiálů a konstrukčních technologií vznikal v spolupráci s partnery jako Recaro, Bayer a LG. Modelová řada Hyundai Hyundai na ženevském autosalónu bude vystavovat i kompletní modelovou řadu roku 2008, včetně automobilů i30, i30cw, Santa Fe, Tucson, Grandeur, Coupe, Getz a Matrix. Nové umístění stánku Hyundai Stánek Hyundai v letošním roce najdete v hale č.1. Tisková konference Tisková konference se uskuteční v úterý 4. března 2008 o 15:45h na stánku Hyundai.
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy