S Hyundai na EURO 2008

S Hyundai na EURO 2008 V rámci nadcházejícího Mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarku připravila značka Hyundai pro své příznivce a fotbalové fanoušky soutěž o nádherné ceny. Společnost Hyundai Motor Company je již od roku 2001 partnerem evropských a světových šampionátů ve fotbale. Hyundai Motor CZ, oficiální dovozce vozů Hyundai do ČR, je od roku 2005 navíc partnerem české fotbalové reprezentace. Od nynějška mají zájemci o fotbalové mistrovství příležitost fandit svému oblíbenému družstvu, jednomu ze 16 účastníků EURO 2008 a vyhrát plně hrazenou cestu na zahajovací zápas nebo jiné fantastické ceny. Je třeba vymyslet slogan, který nejlépe podpoří nejoblíbenější tým. Vítězné slogany ozdobí autobusy zúčastněných týmů na EURO 2008. Pro zařazení do této soutěže je třeba zaslat slogan a registrovat se na www.hyundai.cz/fotbal/soutez.php Ceny za nejlepší slogan 1. místo Plně hrazený zájezd na zahajovací zápas EURO 2008 pro dvě osoby (letenky, ubytování, vstupenky) a přenosná navigace Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 2 až 5 místo Přenosná navigace Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Vítězové budou zveřejněni nejpozději do 28. 4. 2008 na www.hyundai.cz a zároveň budou kontaktováni telefonicky nebo písemně.
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy