Hyundai i30 - Nejlepší produkt 2007

Hyundai i30 – Nejlepší produkt 2007 Hyundai i30 získal ocenění „Nejlepší produkt 2007“ Novinka roku 2007 automobilky Hyundai, vůz i30 získal včera na slavnostním předávání cen společnosti Computer Press ocenění „Nejlepší produkt 2007“ za nejlepší koupi ve své třídě. V rámci tohoto, již sedmého ročníku, bylo předáno 30 ocenění a to nejen z oblasti auto-moto. V kategorii auto-moto byly vyhlášeny 3 kategorie, kde dalšími dvěmi k „nejlepší koupi“ byly i „nejstylovější nové mini“ a „nejúchvatnější nový supersport roku“. Prodejní a marketingový ředitel Hyundai Motor CZ, Zdeněk Fořt, toto ocenění přivítal slovy: „Jsme za toto ocenění velice rádi a věříme, že Hyundai i30 se stane nejprodávanějším automobilem ve své třídě tak, jak byl ohodnocen“ Cenu včera převzala z rukou Pavla Jandy, šéfredaktora servru Autorevue.cz , patřící do společnosti Computer Press, Veronika Jakubcová, Public Relations Manager společnosti Hyundai Motor CZ.
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy