45 vozů Hyundai Tucson pro Lesy ČR

45 vozů Hyundai Tucson pro Lesy ČR ##lt##Praha##gt## Hyundai zvítězil ve výběrovém řízení pro dodání automobilů kategorie SUV vypsaném společností Lesy ČR. V těchto dnech začalo předávání 45 vozů, které mají z výroby zelenou barvu a byly dle zadání kupujícího upraveny pro potřeby společnosti. Náročné podmínky tendru na dodávku vozového parku, který byl vypsán na podzim loňského roku, vyhrála společnost Domanský s.r.o., autorizovaný prodejce vozů Hyundai, podporovaná oficiálním dovozcem automobilů Hyundai do ČR, společností Hyundai Motor CZ. 45 vozů Tucson pak bylo objednáno přesně dle specifikací a po dodání do ČR byly na vozech zajištěny požadované úpravy. Automobily Hyundai Tucson vybavené dle podmínek tendru, mimo jiné, již i GPS, hasicím přístrojem, přepážkou oddělující zavazadlový prostor od kabiny pro cestující a tažným zařízením jsou v těchto dnech postupně dodávány na předem určená místa. Poslední vůz bude zástupcům spol. Lesy ČR předán dne 29.5. Fleet manager Hyundai Motor CZ, Lukáš Malík, ohodnotil tuto spolupráci slovy: „Věřím, že na úspěch tohoto velkého fleetového prodeje státní organizaci do budoucna navážeme a že právě dokončovaná továrna Hyundai v Nošovicích zvýší zájem o vozy Hyundai ze strany dalších společností rozhodujících se pro nákup nových vozidel.“
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy