Převedení aktivit značky Hyundai v ČR

Převedení aktivit značky Hyundai v ČR ##lt##PRAHA, 18. srpna 2008##gt## – Dne 1. srpna 2008 převzala nová společnost Hyundai Motor Czech s.r.o., dceřiná společnost Hyundai Motor Company se sídlem v korejském Soulu, aktivity spojené s distribucí značky Hyundai od HYUNDAI Motor CZ s.r.o. patřící do holandského holdingu AutoBinck Holding N.V. Společnost HYUNDAI Motor CZ (HMCZ) zastupovala značku Hyundai od roku 2001 a za sedm let své intenzivní obchodní činnosti dosáhla nemalých úspěchů. Celkem za toto období prodala HMCZ v České republice 46 114 vozů. Značka Hyundai se tím propracovala až na 5. místo v prodeji osobních vozů mezi všemi dováženými značkami. Tržní podíl Hyundai tvořil v roce 2007 4,4% s celkovým prodejem 8 564 osobních a lehkých užitkových vozů. Na tyto vynikající prodejní výsledky 1. srpna navázal nový dovozce, Hyundai Motor Czech, dceřiná společnost Hyundai Motor Company a bude je dále intenzivně rozvíjet. Primárním cílem společnosti Hyundai Motor Czech je pro rok 2008 dosažení počtu 10 000 prodaných vozů Hyundai na českém trhu. V následujících 5ti letech se pak stát nejprodávanější dováženou značkou na trhu. K těmto prodejním cílům zcela jistě přispěje i nový výrobní závod Hyundai v Nošovicích, který již během pár měsíců zahájí výrobu vozu Hyundai i30 pro český a následně i pro evropský trh. Hyundai Motor Czech rovněž připravuje zkvalitnění a rozšíření nabízených služeb jak pro zákazníky stávající, tak i budoucí. Ve vedení nové společnosti Hyundai Motor Czech od 1. srpna působí: Young Keun Oh – prezident Zdeněk Fořt – generální ředitel Libor Kabelka – Chief Financial Officer Andrej Bobák – marketingový ředitel Jan Červinka – prodejní ředitel Antonín Jedlička – ředitel poprodejních služeb Za komunikaci je i nadále zodpovědná Veronika Jakubcová, Public Relations Manager. Sídlo nové společnosti Hyundai Motor Czech zůstává v sídle předchozí společnosti: Bucharova 1186/16, 155 00 Praha 5. Ostatní kontakty jako telefonní a faxová čísla zůstávají zachována. Stejně tak zůstal nezměněn i formát emailových adres prijmeni.krestnijmeno@hyundai.cz
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy