Hyundai Motor Czech – oficiální partner české fotbalové reprezentace

Hyundai Motor Czech – oficiální partner české fotbalové reprezentace ##lt##PRAHA, 18. srpna 2008##gt## – Dne 1. srpna 2008 převzala nová společnost Hyundai Motor Czech s.r.o., dceřiná společnost Hyundai Motor Company se sídlem v korejském Soulu, aktivity spojené s distribucí značky Hyundai od HYUNDAI Motor CZ s.r.o. patřící do holandského holdingu AutoBinck Holding N.V. V rámci převedení obchodních aktivit značky Hyundai na českém trhu byla dnes 18. srpna 2008 podepsána spolupráce mezi Hyundai Motor Czech a Českomoravským fotbalovým svazem. Tuto významnou smlouvu za společnost Hyundai podepsal její generální ředitel pan Zdeněk Fořt a pan Pavel Mokrý, předseda ČMFS. Dnes podepsaná spolupráce navazuje na fotbalové aktivity předchozího dovozce HYUNDAI Motor CZ , která započala již 4. března 2005. Spojení Hyundai a fotbalu tím za posledních 3 a půl roku vešlo do všeobecného povědomí českých fotbalových fanoušků i laické veřejnosti. „V České republice, kde fotbalu fandí téměř celý národ, nám spolupráce s reprezentačním týmem nabízí značné možnosti, jak oslovit veřejnost“ uvedl Zdeněk Fořt, generální ředitel Hyundai Motor Czech a dále dodal „Tato spolupráce s fotbalovou reprezentací navíc vynikajícím způsobem koresponduje s celosvětovým partnerstvím mateřské společnosti Hyundai Motor Company a fotbalové federace FIFA/UEFA při všech světových fotbalových podnicích, která je v současné době podepsaná až do roku 2014.“ V rámci plnění smlouvy o partnerství společnost Hyundai Motor Czech poskytne fotbalové reprezentaci celkem 17 vozů značky Hyundai na období 4 let. Nejluxusnější vůz z řady Hyundai, model Grandeur (verze 3,3 l s automatickou převodovkou), byl dnes slavnostně předán novému trenérovi reprezentace Patru Radovi generálním ředitelem Hyundai Motor Czech, Zdeňkem Fořtem. Dalšími vozy Hyundai, které bude reprezentace využívat jsou: Grandeur (3 x, včetně vozu pro trenéra), Sonata (7 ×), i30 ( 2 ×) Santa Fe (2 ×), H – 1 (2 × Van, 1 × Tour )
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy