Hyundai – představení managementu

Hyundai – představení managementu Dne 1. srpna 2008 převzala nová společnost Hyundai Motor Czech s.r.o., dceřiná společnost Hyundai Motor Company se sídlem v korejském Soulu, aktivity spojené s distribucí značky Hyundai v České republice. Detailní informace týkající se převedení aktivit značky Hyundai jsme již uvedli v naší tiskové zprávě 18.8.2008. Nyní představujeme nový management společnosti Hyundai Motor Czech s.r.o. Ve vedení nové společnosti Hyundai Motor Czech od 1. srpna 2008 působí: Zdeněk Fořt – generální ředitel Zdeněk Fořt (*1970) V automobilovém průmyslu začal pracovat hned po skončení studia na vysoké škole ekonomické v Praze. Před příchodem do Hyundai pracoval u dvou konkurenčních značek. Posledních sedm let zastával pozici prodejního a marketingového ředitele ve společnosti Hyundai Motor CZ. Je ženatý a má dva syny, Jakuba a Adama. Je velkým fanouškem fotbalu, ale hraje i tenis a lyžuje. Libor Kabelka – Chief Financial Officer Libor Kabelka (*1964) Má desetiletou praxi v automobilovém průmyslu. Posledních sedm let pracoval pro Hyundai Motor CZ jako finanční ředitel. Studoval ekonomii na Vysoké škole Báňské. Je ženatý, má dvě děti, dceru Barboru a syna Roberta. Rád hraje golf a v zimě lyžuje. Andrej Bobák – marketingový ředitel Andrej Bobák (*1970) Pracuje pro značku Hyundai již od roku 2002. Do letošního srpna působil na pozici marketingového managera. Je ženatý, má dvě dcery. Velice rád sportuje, hraje hlavně golf a tenis. Jan Červinka – prodejní ředitel Jan Červinka (*1978) – Dosud pracoval u několika automobilových společností. Pro Hyundai pracuje již 5 let. Do 1. srpna zde vedl oddělení náhradních dílů. Je ženatý, má dceru Sofii. V zimě lyžuje a v létě, když mu čas dovolí, jezdí na kole a na kolečkových bruslích. Antonín Jedlička – ředitel poprodejních služeb Antonín Jedlička – (*1962) má dlouholetou praxi v automobilovém průmyslu. Posledních sedm let působil na pozici technického ředitele ve spol. Hyundai Motor CZ. Má dvě děti Michala a Terezu. I ve volných chvílích žije motorismem. Má rád fotbal a v zimě jezdí na lyže. Veronika Jakubcová – Public Relations Manager Veronika Jakubcová – již odmalička má ráda auta. Posledních více než deset let pracuje v automobilovém průmyslu. Za komunikaci značky Hyundai je zodpovědná již od roku 2002. Sídlo Hyundai Motor Czech zůstává v sídle předchozí společnosti: Bucharova 1186/16, 155 00 Praha 5. Ostatní kontakty jako telefonní a faxová čísla zůstávají zachována. Stejně tak zůstal nezměněn i formát emailových adres prijmeni.krestnijmeno@hyundai.cz
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy