22 vozů Hyundai i30cw pro Primavera Andorrana s.r.o.

22 vozů Hyundai i30cw pro Primavera Andorrana s.r.o. Značka Hyundai zvítězila ve výběrovém řízení na dodávku automobilů pro obchodní zástupce, vypsaném společností Primavera Andorrana. Včera bylo předáno všech 22 vozů Hyundai i30 červené firemní barvy v areálu průhonické Pyramidy. Náročné podmínky tendru na dodávku části vozového parku, který byl vypsán na jaře letošního roku, vyhrála společnost PYRAMIDA Průhonice s.r.o. , autorizovaný prodejce vozů Hyundai, podporovaná oficiálním dovozcem automobilů Hyundai do ČR, společností Hyundai Motor Czech. 22 vozů Hyundai i30cw pak bylo objednáno přesně dle zadávací specifikace s motorem 1,6 CRDi (85 kW) ve výbavě Classic doplněné o klimatizaci, alarm a zamykání řadící páky. Automobily Hyundai i30cw přestavěné dle podmínek tendru na kategorii N1, byly včera v sídle společnosti PYRAMIDA Průhonice s.r.o. předány 22 obchodním zástupcům, kteří se starají o dodávky produktů společnosti Primavera Andorrana kadeřnickým a kosmetickým salonům. Obchodní zástupci se na nové vozy s klimatizací těšili a s nadšením je převzali. Obchodní ředitel PYRAMIDY Průhonice, Jan Sudík, ohodnotil tuto spolupráci slovy: „Věřím, že na úspěch tohoto velkého fleetového prodeje do budoucna navážeme a že se nám podaří v této spolupráci pokračovat, ať již v dodávkách dalších vozů Hyundai pro společnost Primavera Andorrana, či pro jiné společnosti.“ Obchodní ředitel Primavera Andorrana, Josef Mach, doplnil tento uzavřený obchod: „Automobily Hyundai i30cw vybavené dle podmínek tendru, byly vybrány pro naše obchodní zástupce především z důvodu nároku na bezpečnost, vnitřní prostornost, rozsáhlou výbavu a velmi příznivou cenu.“
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy