Ceny vozů Hyundai Getz a Accent nejnižší v historii

Ceny vozů Hyundai Getz a Accent nejnižší v historii Hyundai v ČR snížil ceny vozů Getz a Accent, jsou tak nejnižší ve své historii V nabídce limitované série „Polar“ je nyní Hyundai Getz již od 179 900 Kč vč. DPH, Hyundai Accent již od 219.900 Kč vč. DPH V duchu sloganu „Každý si zaslouží zimní výbavu zdarma“ navíc zákazník zdarma získává sadu zimních pneumatik V těchto dnech uvedla značka Hyundai na trh limitovanou sérii vozů Getz a Accent s názvem Polar. Ceny obou modelů se tak dostaly na své historické minimum. Hyundai Getz – již více než 5 let nejprodávanější model značky Hyundai na českém trhu. Model segmentu B, který je vhodný pro jednotlivce, páry i rodiny je v současné době nabízen v limitované sérii POLAR za cenu již od 179 900 Kč. včetně DPH. Tato cena představuje bonus 55 000 Kč a navíc zákazník získá zdarma rádio a zimní pneumatiky. Cena modelu Getz je tak nejnižší ve své historii. Hyundai Getz je automobil s elegantní tváří. Tento přátelský a kompaktní vůz má zároveň zvýšené bezpečností prvky, vynikající kvalitu a přizpůsobivý interiér díky dvakrát sklopným a děleným zadním opěradlům a sedákům. Tím je možné docílit až 977 litrů zavazadlového prostou. Druhým modelem limitované série POLAR je Accent. Ten je možné zakoupit v ceně již od 219 900 Kč vč. DPH, kdy zákazník navíc zdarma získá integrované rádio a zimní pneumatiky Nokian. Výše uvedená cena představuje bonus 60 000 Kč ze standardní ceníkové ceny. Hyundai Accent má prostorný interiér s množstvím mnoha odkládacích míst a bohaté příslušenství což představuje pro cestující velký komfort. Accent je nabízen ve třech úrovních výbavy Active, Dynamic a Elegance a možností volby mezi dvěma benzínovými motory o obsahu 1,4 l nebo 1,6 litru a jedním dieselovým motorem o obsahu 1,5 litru. Na vozy Hyundai je poskytována 3-letá záruka bez omezení počtu ujetých kilometrů. Ceníky včetně detailních výbav jsou k dispozici na www.hyundai.cz.
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy