Hyundai i30 již české auto

Hyundai i30 již české auto 3. listopadu bude oficiálně zahájena výroba vozu Hyundai i30 v Nošovicích Nabídka limitované série „Made in CZ“ modelu Hyundai i30 10. – 15. listopadu „České dny“ u autorizovaných prodejců Hyundai Zahájením sériové výroby vozu Hyundai i30 v Moravskoslezských Nošovicích se Hyundai i30 stane českým autem. Od listopadu tak budou mít zákazníci značky Hyundai možnost si zakoupit první český automobil Hyundai i30. Mimo jiné je připravena i speciální limitovaná série Hyundai i30 s názvem „Made in CZ“. Tato série v počtu pouhých 300 kusů bude vyrobena v barvách české trikolóry, červené, modré a bílé. V nabídce bude tento model se zážehovým motorem o obsahu 1,4 l a výkonem 80kW resp. 109 koní s pětistupňovou manuální převodovkou a exkluzivní výbavou včetně klimatizace a 8mi aigbagů za cenu 333 000 Kč vč. DPH. V případě přestavby na kategorii N1 pak jeho cena bude 296 822 Kč bez DPH. (detailní ceník včetně kompletní výbavy je v příloze). V rámci „Českých dnů“ v době od 10. – 15. listopadu zákazník při objednání vozu ze série „Made in CZ“ získá navíc i povinné a havarijní pojištění na tento vůz zdarma a to na dobu jednoho roku. Stáhnout ceník i30 „Made in CZ“ ve formátu pdf (276 kB)
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy