Český Hyundai i30 pro prvního zákazníka

Český Hyundai i30 pro prvního zákazníka 11. listopadu převzal první zákazník v ČR český Hyundai i30 První majitelkou je paní Daniela Nováková z Droužkovic u Chomutova Český Hyundai i30 byl slavnostně předán v továrně v Nošovicích Jen před pár dny, 3. listopadu, byla zahájena výroba vozů Hyundai i30 v novém výrobním závodě Hyundai v Moravskoslezských Nošovicích. Hyundai i30 se tak stal opravdovým českým automobilem. Prvním zákazníkem, resp. zákaznicí se stala paní Daniela Nováková z Droužkovic u Chomutova, které manžel tento vůz zakoupil jako vánoční dárek pod stromeček. Bílý automobil Hyundai i30 z limitované série „Made in CZ“ byl paní Daniele Novákové předán včera, v úterý 11.11., během slavnostního ceremoniálu v továrně v Nošovicích. Z výrobní linky sjel pro první zákaznici automobil se zážehovým motorem 1,4 l o výkonu 80kW, s pětistupňovou převodovkou a exkluzivní výbavou včetně klimatizace a 8mi airbagů. Symbolický klíč od automobilu obdržela Daniela Nováková z rukou generálního ředitele společnosti Hyundai Motor Czech, oficiálního dovozce vozů Hyundai v ČR, pana Zdeňka Fořta. Slavnostního předávání se rovněž zúčastnil prezident nošovického výrobního závodu Hyundai Motor Manufacturing Czech, Eok-Jo Kim a prezident Hyundai Motor Czech, Y.K.Oh.
  • Tag : 2008, Tiskové zprávy