Hyundai - akční nabídky modelů v únoru

Hyundai – akční nabídky modelů v únoru Společnost Hyundai Motor CZ sleduje pečlivě situaci na trhu s automobily i zájmy svých stávajících i potenciálních zákazníků. V rámci finančního zvýhodnění nabídky vozů Hyundai mají tedy zákazníci možnost si v únoru zakoupit automobil Hyundai s bohatou základní výbavou se zvýhodněním až 70.000 Kč. Bestseller značky Hyundai v ČR, vůz segmentu B Getz je nyní s bonusem 15.000 Kč. Cena vozu je nyní již od 219.900 Kč vč. DPH. Nový Accent , sedan nižší střední třídy je nyní již od 279.900 Kč vč. DPH. MPV Matrix je nyní v nabídce s bonusem 30.000 Kč a jeho cena začíná na 359.900 Kč vč. DPH. U Sonaty v případě financování přes značkový Hyundai Leasing je bonus až 70.000 Kč a cena tohoto modelu pak začíná na 489.900 Kč vč. DPH Na vůz kategorie SUV Tucson získá zákazník při financování přes značkový Hyundai Leasing rovněž bonus 70.000 Kč a je možné si jej v tomto případě zakoupit již od 539.900 Kč vč. DPH. Detailní ceníky a technické údaje k vozům Hyundai jsou k dispozici na www.hyundai.cz
  • Tag : 2007, Tiskové zprávy